berkay bu fikirleri kim sokuyorum olum akılına allahım ya kahır olacam ya ben sana 106 göndereyim en iyisi burada satılmıcak ya vallahi billahi ..e21 spec diyorum cumartesiye kadar belli olur almazsak bursadayım 131 spec devam abi sağol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
berkay bu fikirleri kim sokuyorum olum akılına allahım ya kahır olacam ya ben sana 106 göndereyim en iyisi burada satılmıcak ya vallahi billahi ..e21 spec diyorum cumartesiye kadar belli olur almazsak bursadayım 131 spec devam abi sağol
berkay bu fikirleri kim sokuyorum olum akılına allahım ya kahır olacam ya ben sana 106 göndereyim en iyisi burada satılmıcak ya vallahi billahi ..
bu jantlarda neden lastik sanki janta küçülk geliyomuş gibi duruyo. yani mesela ön jantta sıkıntı yok ama arka lastik sanki janta dar gelmiş. arka jant daha geniş ama lastik ölçüsü aynı oldugu içinmi bu şekilde duruyo ? hep merak etmişimdir.
131 gitti kadett sedan geldi oda yakında bbs'leniyoreee nolduk berkay ya?
bu jantlarda neden lastik sanki janta küçülk geliyomuş gibi duruyo. yani mesela ön jantta sıkıntı yok ama arka lastik sanki janta dar gelmiş. arka jant daha geniş ama lastik ölçüsü aynı oldugu içinmi bu şekilde duruyo ? hep merak etmişimdir.
Aynen öyle arkadaşın dediğin gibi önler 8 ofset arkalar 9 ofset.Lastıkler 195 taban...205 Taban alsam çok daha fazla çamurluğa sürtecekti bide jant böyle tabiricaizse hayvanımsı olmasını seviyorum.Sıradışı olucak yani işi bilmeyen biri baktımı 50 sefer bakıcak Ki bunu çok yaptım en işlek yerlere çektim 131'i ve uzaktan izledim millet dibine girip bakıyordu :rakir:bi nevi dediğin gibi lastik ölçüsü aynı ancak jantlar ön ve arka farklı ofsetlere sahip oldugu için arka lastik dar gibi olmuş..
Yok yok istemem abi şeytana uyar gazlarım patlarım biyerlere gerek yok 106' yagönder 106 satsın turgay
Dün babamla almaya gittik Kocaeli'ye, devir işlemleriydi vs. idi gelmemiz 6 yı buldu bende föto çekmedim hava karanlık diye araç kapıda yani Abiiğ :rakir:hani foto_?