Enteresan bir kaza

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MBugra1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teyzeme Bakın Siz Yha :D:D:D:D Geçmiş olsun Allah Daha Beterinden Saklasın

geçmiş olsun

Bence belli bir yaştan sonra insanların elinden ehliyetleri alınmalı nasılki belli yaştan sonra bazı şeyler ücretsiz oluyorsa dikkat için başkalrının sıhhati için bence 65 yaştan sonra ehliyetlere elkonmalı

az daha köklese nolcak kim bilir :) ne işin var senin arabyla otur yap dedikodunu :) geçmiş olsun

Geçmiş olsun. İyiki teyzenin arabası kamyon değilmiş. Şaka bir yana kadıncağız yaşlı ama helal süt emmiş insanmış. Niceleri kaçıp giderken o beklemiş. Şoförlüğü unutmuş olabilir ama insanlığı unutmamış. Helal olsun teyzeme.

ehliyetleri alınsın vs diyen arkadaşlar,
o teyze de bi zamanlar bizim yaşımızdaydı
biz de yakında onun yaşında olucaz
bide öyle düşünün ;)

Herkese teşekkürler iyi dilekleriniz için. Yorumlardaki sorulara bir iki bilgi vereyim.

Araba daha ilerideydi, teyze çarpınca geriye ittirmiş biraz,
Kaldırımdan uçunca panjurun oradan aşağıya doğru inmiş, panjur çatlamış,
Biz olay yerine vardığımızda etraftan gelen 3-5 kişi teyzenin arabayı çekmeye çalışıyorlardı. Teyzeye "yok bişi olmamış" demişler teyze de "iyi o zaman" demiş. Biz panjuru falan gösterince teyze anladı olayı, "gereken neyse yapalım" dedi. Savaş abi'ye katılıyorum, orada yaşlılığına verip duygu sömürüsü yapabilirdi, sorun çıkartabilirdi, hiç bişi demedi teyzem. Allah kazanın bile hayırlısını versin dedirtti bizlere.

Fotoğraftaki elemanlara gelince, ben de sonradan farkettim, ne ara poz verdilerse sıpalar :D

teyzeyı azraıl kovalıyodu herhalde anca bukadar kactı demek :D:D:D

Geri