He bide yeri gelmişken şunu koymadan duramam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi burdaki skandal milyonlarca insanın kandırılması. Amerikan araçlarını herkes çok iyi biliyorki devasal motorlarla tüketimleri var. Ve üreticileri bunu çok az salınımlı çevreci diye millete kakalamıyor. Ben isteyerek 6.0 amerikan arabası alsam bilerek almış olcam. Ama herifler Yok bluemotion yok çevreci bilmemne diye tüm dünyayı kandırıp hileli donanım ekliyorlar arabalarına. Zaten yeterince kandırmışlardı milleti dandik dandik arabalara gereğinden 10 20 bin fazlasıyla. Böyle bir skandal olmasına rağmen VW fanatikleride hala markayı savunmaya çalışıyo. Şuan VW in hiçbir haklı görülebilecek hiçbir acınacak tarafı yok. Adamlar en çok satışı yapamasa da en çok parayı kazananlardı. Buna rağmen gözleri doymadı. Beter olsunlar
VW'ni savunmak bizlere düşmez, onların yeteri kadar avukatı zaten var. Benim eleştirim her türlü üçkağıdın, hilenin hurdanın en iyisini bilen bir devletin kendini masum ilan edip başkalarına çamur atmasına. Kısaca demem o ki VW bahane, ABD denen devlet bu kodar kolay kanmaz, vardır bir bildiği
estağfurullah abi savunanlar derken seni kastetmedim belki amerikanın farklı bir amacı olabilir ama üçkağıtçı vw in foyalarını ortaya çıkarttığı için de amerikayı suçlamam muhtemelen biliyorlardı ve doğru zamanı bekliyorlardı