Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BÖLENT link' Alıntı:Kartal a bak yaww Recai ne findik çuvali taşinir bunla.
Hiç aklina gelmez ama ben kartalla mıcır taş taşidim.REC link' Alıntı:Fındık çuvalı taşıdım, çuvallanmış odun taşıdım, balık taşıdım, ot taşıdım, pancar taşıdım, köyümüzün suyu kesildiğinde bidon bidon su taşıdım, kurban bayramında bütün bir köye et taşıdım. Yalan yok abi içlerinde en kullanışlı olan ve kaloriferi en iyi ısıtan Kartal ;D
REC link' Alıntı:
kenangokhan link' Alıntı:772 ile olan samimiyetiniz nedir ?
REC link' Alıntı:Aslında babam başlattı
Zamanında sıfır km bir Doğan almıştık ve plakası tesadüfen 772 idi. Sonra ne olduysa babam onu satıp ardından aldığı araçların plakasını Doğan'ı çok sevdiği için özellikle 772 olarak aldı. Ve yaşadığımız çevrede bizimle özdeşleşti 772...
Ben de babama değer verdiğimi göstermek ve kaç yaşında olursam olayım onun izinden gittiğimi belli etmek için aldığım araçların plakasını hep 772 olarak ayarlıyorum. Manevi değer gibi bir şey oldu, bazen zahmetli oluyor ama gözüm görmüyor Fotoğrafta yok fakat babamın güncel aracının plakası şuan yine 772. Araçları yan yana çektiğimizde güzel görünüyor
kenangokhan link' Alıntı:Güzel görünüyor gerçekten araçlara ilk baktığımda direk dikkatimi çekti, arada yardım parası da veriyor musunuz