Ynt: Eskişehir Alpata Servisinin Acemiliği ve Müşteri ile Alay Eden Tavrı
Sayın Hakan,
Teknik bölüme servisler diye bir alt bölüm açsanız da şehir şehir memnun olunan ve insanı rezil eden servisleri paylaşsak. Hem çok daha kolay ulaşırız hem de servisler biraz daha kendilerine çeki düzen verirler. Ne dersiniz?...
[/quote]
opel genel başlığı altında servisler bayiler bölümümüz zaten mevcut
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=73.0
tüm şikayet istek ve dilekler yazılabilir böylece servisler bu bölümleri inceleyip zaman içerisinde
kendilerine çeki düzen verirler umarım
burada hepimize görev düşüyor, o yüzden buradayız hep birlikte
[/quote]
Afedersiniz ifade etme özürü yaşıyorum galiba Demek istediğim Teknik bölüm altında servisler bölümü açıp bunun altında yine tüm şehirleri ayrı ayrı açmaktı. Yani ben ankara ya bakacaksam direk ankara alt menüsüne girip orayı incelemek. şimdikinde tüm şehirler birbirine girmiş vaziyette. Yani daha planlı ve takip edilmesi kolay olsun diye... Umarım şimdi anlatabiliyorumdur
[/quote]
şimdi anladım demek istediğinizi
servis bölümünü teknik bölüm başlığı altına taşıyabilirim oradan mesajlara tek tek şehir isimlerini girip sabitlerim
diğer türlü ana sayfada tüm şehirler çok yer kaplar..
[/quote]
Aynen Sayın Hakan. Kimse yanlış anlamasın da şimdikinde arap saçına dönmüş alakasız şeyler bile yazılmakta. Ama bu şekil olursa ben Ankaraya gideceğim bakarım hangi servis neymiş ne yorum almış ona göre ziyaret ederim. Servislerde bu kadar açık şekilde ismi geçince kendisini biraz daha baskı altında hisseder.
HaKaN link' Alıntı:[quote author=eketen link=topic=2019.msg45097#msg45097 date=1315134443]
[quote author=HaKaN link=topic=2019.msg45094#msg45094 date=1315133530]
[quote author=eketen link=topic=2019.msg45093#msg45093 date=1315133382]
[quote author=HaKaN link=topic=2019.msg42038#msg42038 date=1312402529]
Öncelikle geçmiş olsun
Gerçekten sizin adınıza üzüldüm, maalesef öyle servisler varki aracımızı teslim etmeye korkar olduk
bu servis hakkında bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
Sayın Hakan,
Teknik bölüme servisler diye bir alt bölüm açsanız da şehir şehir memnun olunan ve insanı rezil eden servisleri paylaşsak. Hem çok daha kolay ulaşırız hem de servisler biraz daha kendilerine çeki düzen verirler. Ne dersiniz?...
[/quote]
opel genel başlığı altında servisler bayiler bölümümüz zaten mevcut
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=73.0
tüm şikayet istek ve dilekler yazılabilir böylece servisler bu bölümleri inceleyip zaman içerisinde
kendilerine çeki düzen verirler umarım
burada hepimize görev düşüyor, o yüzden buradayız hep birlikte
[/quote]
Afedersiniz ifade etme özürü yaşıyorum galiba Demek istediğim Teknik bölüm altında servisler bölümü açıp bunun altında yine tüm şehirleri ayrı ayrı açmaktı. Yani ben ankara ya bakacaksam direk ankara alt menüsüne girip orayı incelemek. şimdikinde tüm şehirler birbirine girmiş vaziyette. Yani daha planlı ve takip edilmesi kolay olsun diye... Umarım şimdi anlatabiliyorumdur
[/quote]
şimdi anladım demek istediğinizi
servis bölümünü teknik bölüm başlığı altına taşıyabilirim oradan mesajlara tek tek şehir isimlerini girip sabitlerim
diğer türlü ana sayfada tüm şehirler çok yer kaplar..
[/quote]
Aynen Sayın Hakan. Kimse yanlış anlamasın da şimdikinde arap saçına dönmüş alakasız şeyler bile yazılmakta. Ama bu şekil olursa ben Ankaraya gideceğim bakarım hangi servis neymiş ne yorum almış ona göre ziyaret ederim. Servislerde bu kadar açık şekilde ismi geçince kendisini biraz daha baskı altında hisseder.