eskişehirli arkadaşlar dikkat.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu 7:30 sabah değil dimi?
gelmeyi çok isterdim ama hava dolayısıyla yolların kötü olacağını düşünerekten gelemeyeceğim kesin. ama baharda falan bir buluşma daha yaparsanız gelmenin yollarını ararım olmadı trene atlar gelirim artık :D

Olsun Yeliz abla ya gelseniz sanki benim kasırga ne güne duruyo istasyondan alır tekrar bırakırız;)

vayy ne güzel ya
1.eskişehire o kadar az geliyorum ki bmw showroom u bile çıkartamadım :(
2.yine az geldiğim için bu aralar geliş programı da olmadığından malesef uyamayacağım sizlere

vayy ne güzel ya
1.eskişehire o kadar az geliyorum ki bmw showroom u bile çıkartamadım :(
2.yine az geldiğim için bu aralar geliş programı da olmadığından malesef uyamayacağım sizlere
Şimdi hakan abi tramway yolunu biliyonmu polatkanı kesen işte o kavşağı geçtünmü ilk viraja girmeden sağ köşede kalıyo yani Ak parti binasını geçince ;)
Ah Hakan abi burda bi olsan zaten artık panterle kasırga heralde kanka olur çıkarlardı:)

Şimdi hakan abi tramway yolunu biliyonmu polatkanı kesen işte o kavşağı geçtünmü ilk viraja girmeden sağ köşede kalıyo yani Ak parti binasını geçince ;)
Ah Hakan abi burda bi olsan zaten artık panterle kasırga heralde kanka olur çıkarlardı:)
:) bizim araçları hemen DE YOK sayıyonuz....

pazar günü don olabilir o yüzden haftanın en sıcak gününü seçtik gelmeye çalışın bence çok güzel bi buluşma olucak kaçmaz bu buluşma :)

katılmak mükemmel olurdu.görevim nedeniyle bulunamayacağım.yaşananları paylaşmanız dileğiyle selamlar.....eses'ler!

Geri