Ynt: Esp Sıkıntısı
Yol tutuşunu ciddi olarak etkiliyomuş 32 ye indirince fark ettim
Yol tutuşunu ciddi olarak etkiliyomuş 32 ye indirince fark ettim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eraytly link' Alıntı:Yol tutuşunu ciddi olarak etkiliyomuş 32 ye indirince fark ettim
finished link' Alıntı:Arabaa daha 11 günlüük Lastik basıncı kontrol edip verilmez mi O zaman aracın herşeyini yağını suyunu kontrol etmek gerek dimi ?
mmtcopur link' Alıntı:valla benim araçata yeni bende öyle denedim milim atmıyor hatta esp devreye bile girmedi daha ama benim sedanda waats bağlantılı arka süspansiyon var szinkinde yok galiba bildiğim kadarıyla makyajlı kasalrda sadece flerxside paketiyle geliyor
yavuzozkan link' Alıntı:HB makyajlı editionlarda Watts bağlantısı standart! Bu oldukça tartışılan bir konu!
farklı farklı dedıyın bağımsız suspansıyondur watts bağlantısı butun astralarda mevcut aracın altına yattığın zaman sağdan ve soldan bırer cubuk geliyor ama ıkısıde aynı yukseklıkte değıldır bırır hafıf yukarda dığerıde bıraz aşağıda kalır bılmem anlatabıldımmı okkkfinished link' Alıntı:Bu watts dediğiniz olay sanırım farklı farklı oynayan süspansiyondu dimi ?
nanisa link' Alıntı:farklı farklı dedıyın bağımsız suspansıyondur watts bağlantısı butun astralarda mevcut aracın altına yattığın zaman sağdan ve soldan bırer cubuk geliyor ama ıkısıde aynı yukseklıkte değıldır bırır hafıf yukarda dığerıde bıraz aşağıda kalır bılmem anlatabıldımmı okkk
Aynı araca sahibiz, 10 aydır kullanıyorum bir kaç kez yüksek süratle virajlara girdim denemek amaçlı ama daha espyi devreye sokmayı başaramadım. En ufak bir kayma da olmadı aracımda henüz. Zaten en çok yol tutuşunu seviyorum aracın. Diğer araçlar frene basarken yanlarından aynı virajı hızımı düşürmeden alabiliyorum...finished link' Alıntı:Arkadaşlar esp devrede ancak bir viraja sert gir direk arkayı atıyor başıma gelenlerden bir örnek verim hızım çok değildi ancak e5te bi viraja ortalama 100 km ile girdim haliyle yavaşlamak için firene bastım aynı zamanda direksiyonuda döndürdüm araba bildiğiniz kaydı yani arka atma falanda değil kaydı sürekli kayıyor esp devrede, 700 kmde araç lastiklerin yeni vermesine bağlıyorum ama çok saçma geldi bana servisemi gitsem napsam ? Yoksa normalmidir bu
faruk kocaelının neresınde oturuyorsunfaruk4143 link' Alıntı:Aynı araca sahibiz, 10 aydır kullanıyorum bir kaç kez yüksek süratle virajlara girdim denemek amaçlı ama daha espyi devreye sokmayı başaramadım. En ufak bir kayma da olmadı aracımda henüz. Zaten en çok yol tutuşunu seviyorum aracın. Diğer araçlar frene basarken yanlarından aynı virajı hızımı düşürmeden alabiliyorum...