Esp Sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan finished
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Esp Sıkıntısı

Yol tutuşunu ciddi olarak etkiliyomuş 32 ye indirince fark ettim :)

finished link' Alıntı:
Arabaa daha 11 günlüük :D Lastik basıncı kontrol edip verilmez mi :D O zaman aracın herşeyini yağını suyunu kontrol etmek gerek dimi ?

Esas aracı yeni aldıysanız lastik basıncını kontrol etmeniz gerekiyor. Arac depoda bekleyeceği icin hep lastiğe fazla hava basıyorlar. Su anda lastiklerinizin basıncı 40tan aşağı değildir. Onları 34-34 olarak ayarlayın bir an once

mmtcopur link' Alıntı:
valla benim araçata yeni bende öyle denedim milim atmıyor hatta esp devreye bile girmedi daha ama benim sedanda waats bağlantılı arka süspansiyon var szinkinde yok galiba bildiğim kadarıyla makyajlı kasalrda sadece flerxside paketiyle geliyor

HB makyajlı editionlarda Watts bağlantısı standart! Bu oldukça tartışılan bir konu!

Var yok bilmiyorum benim sedan editionda var ama hb lerin donanım tablosuna bakarsaniz orda yazmıyor flerexside paketinin içinde yazıyor ama yanlış yazmista olabilirler çünkü sedan edition da cc yok yazıyor ama benim araçta var

yavuzozkan link' Alıntı:
HB makyajlı editionlarda Watts bağlantısı standart! Bu oldukça tartışılan bir konu!

Bu watts dediğiniz olay sanırım farklı farklı oynayan süspansiyondu dimi ?

finished link' Alıntı:
Bu watts dediğiniz olay sanırım farklı farklı oynayan süspansiyondu dimi ?
farklı farklı dedıyın bağımsız suspansıyondur watts bağlantısı butun astralarda mevcut aracın altına yattığın zaman sağdan ve soldan bırer cubuk geliyor ama ıkısıde  aynı yukseklıkte değıldır bırır hafıf yukarda dığerıde bıraz aşağıda kalır bılmem anlatabıldımmı okkk

nanisa link' Alıntı:
farklı farklı dedıyın bağımsız suspansıyondur watts bağlantısı butun astralarda mevcut aracın altına yattığın zaman sağdan ve soldan bırer cubuk geliyor ama ıkısıde  aynı yukseklıkte değıldır bırır hafıf yukarda dığerıde bıraz aşağıda kalır bılmem anlatabıldımmı okkk

Sistemi biliyorumda adını bilmiyodum :D

finished link' Alıntı:
Arkadaşlar esp devrede ancak bir viraja sert gir direk arkayı atıyor başıma gelenlerden bir örnek verim hızım çok değildi ancak e5te bi viraja ortalama 100 km ile girdim haliyle yavaşlamak için firene bastım aynı zamanda direksiyonuda döndürdüm  araba bildiğiniz kaydı yani arka atma falanda değil kaydı sürekli kayıyor esp devrede, 700 kmde araç lastiklerin yeni vermesine bağlıyorum ama çok saçma geldi bana servisemi gitsem napsam ? Yoksa normalmidir bu
Aynı araca sahibiz, 10 aydır kullanıyorum bir kaç kez yüksek süratle virajlara girdim denemek amaçlı ama daha espyi devreye sokmayı başaramadım. En ufak bir kayma da olmadı aracımda henüz. Zaten en çok yol tutuşunu seviyorum aracın. Diğer araçlar frene basarken yanlarından aynı virajı hızımı düşürmeden alabiliyorum...

faruk4143 link' Alıntı:
Aynı araca sahibiz, 10 aydır kullanıyorum bir kaç kez yüksek süratle virajlara girdim denemek amaçlı ama daha espyi devreye sokmayı başaramadım. En ufak bir kayma da olmadı aracımda henüz. Zaten en çok yol tutuşunu seviyorum aracın. Diğer araçlar frene basarken yanlarından aynı virajı hızımı düşürmeden alabiliyorum...
faruk kocaelının neresınde oturuyorsun

Geri