Essentia yol bilgisayari yükletme ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan V.İ.P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2010 Essentıalarda Standart bu Olay Bılgınıze

ama artık 2010 astra hb ler tek olarak satılmaya basladı sadece essentia adı altında, bırakın yol bılgısayarını sızın aracınızda sisler ,arka otomatik cam vs vs özellikler var ... Konuyu acan arkadasın essentıası bundan oncekı essentia :)

yükleniyor ve pahalı bişey değilse beni de yazın :)

saygıdeğer arkadaşlar herkese selamlar ;
arkadaşların bahsettiği konudan muzdaripim araç 2005 essentia plus (ilave sis farı , alaşım jant , sedefli siyah renk ve mp3 player orjinalinde var) ancak yol bilgisayarı yok. aracımıza bu opsiyonu nasıl yükleyebiliriz. bilgisi olan arkadaşların paylaşmalarını rica eder saygılarımı sunarım.

ya bişi sorcam umarım cahilliğime gülmezsiniz:( ben de 2004 enjoy var yol bilgisayarı yok diye biliyorum var mı yoksa_? yoksa eğer yükletilebilio mu acaba_?

ECHOES35 kendinizi üye arşivinde tanıtırsanız daha rahat yardımcı olabilir daha rahat iletişim kurabiliriz..Ayrıca zaten bu bir forum kuralıdır...

Saygıdeğer arkadaşım M3R4KLI forumda yeni olduğum için birtakım uygulamalardan sayenizde haberdar oluyorum. Bahsettiğiniz bölümden tüm arkadaşları selamladım.

Benim araçta da yol bilgisayarı yok. Servise gittim, başladı saçmalamaya, yok efendim bunun için içersi komple değişcekmiş, bişeyler takcaklarmış, daha önce hiç yapmamışlar bu yüzden olur mu olmaz mı bilmiyormuş tam olarak. 2000 tl gibi bir fiyata olurmuş eğer olursa. Dedim kalsın istemez. :)

benım bıldıgım astra h lerde esantıal eskı versıyonlar yol bılgısayarı olmayanlar ekran tıd sadece saat tarıh radyo bılgı gösterıyor
bunu cevırmek ıcın yol bılgısayarlı ekran + sılıcek kolu yolbılgısayarlı dugmelı +ve yazılım atınca oluyor forumda yapan var

ya bişi sorcam umarım cahilliğime gülmezsiniz:( ben de 2004 enjoy var yol bilgisayarı yok diye biliyorum var mı yoksa_? yoksa eğer yükletilebilio mu acaba_? bunu tekrar yzıyorum bilen var mı acaba_?

Geri