Essentialara CC Hakkında Bu Son Konu Olsun...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben geçen sene Denizli gibi yerde, yetkili serviste, cimriliğimin had safhada olduğu bir zamanda kol ve tesisat dahil 200 liraya yaptırmadım ya , hay kafama:mad:

Ben geçen sene Denizli gibi yerde, yetkili serviste, cimriliğimin had safhada olduğu bir zamanda kol ve tesisat dahil 200 liraya yaptırmadım ya , hay kafama:mad:

Keşke yaptırmış olsaydınız bende başka aksesuar alınca onu taktıramadım birazda gereksiz gördüm ama bakalım artık bu yıl uzun yola çıkınca sıkıntı duyarsam dönüşte taktırırım...

Keşke yaptırmış olsaydınız bende başka aksesuar alınca onu taktıramadım birazda gereksiz gördüm ama bakalım artık bu yıl uzun yola çıkınca sıkıntı duyarsam dönüşte taktırırım...

Şehir içi gereksiz evet ama uzun yolda varya candır CC :) Ben şehirler arası giderken aracı 140'a sabitledim bir kere inanılmaz rahat ve konforlu gittim iki ayakta sürekli dinlenme halinde zaten CC açıkken ben normal sandalyede oturur gibi oturuyorum CC yi açınca hatta diz mesafesi fazla olsa bacak bacak üstüne bile atacam o derece rahat :rakir:

Enjoy sahibi olunca rahatlık batıyor be kardeş :D

Şehir içi gereksiz evet ama uzun yolda varya candır CC :) Ben şehirler arası giderken aracı 140'a sabitledim bir kere inanılmaz rahat ve konforlu gittim iki ayakta sürekli dinlenme halinde zaten CC açıkken ben normal sandalyede oturur gibi oturuyorum CC yi açınca hatta diz mesafesi fazla olsa bacak bacak üstüne bile atacam o derece rahat :rakir:

Enjoy sahibi olunca rahatlık batıyor be kardeş :D

Valla 1.2 lerde artık enjoy olmadığından maalesef alamadım... Bilmiyorum daha önce vectra da leonda uzun yol yapma şansım oldu...Hani yılda 1 yada 2 kere de uzun yola çıktığımdan ne kadar gerekli bilemiyorum..

Her sene istanbuldan Erzincana gider gelirim 2008'den beri sürüyorum aracı,yaklaşık 1100 Km tek gidiş ve insanın belli biyerden sonra ayak gaza basmaktan ve sürekli radara girmemek için belli bir pozisyonu korumaktan iyice ağrılar giriyordu geçen sene dayanamadım taktım CC yi ve o şekilde gittim Erzincana kadar 500km ve üstü uzun yol yapanlara kesinlikle tavsiye ederim benim gibi ayağı ağrıyanlara büyük kolaylık,sadece yakıt tasarrufu konusunda umduğumu bulamadım diyebilirm pek bi fark oluşmadı.

Geri