Arkadaşlar temiz bir 1.6 vectra ne ederse üstüne ekstraları da ekliyelim edeceği odur. Daha fazlası etmesi için meraklısının almaya istekli olması lazım, bu işler kısmet işleri bana göre cdx den değeri azdır çünkü o kadar uğraşılmasına, ekstralarına rağmen cdx donanımımı yakalayamadı ethem abi. Ama dediğim gibi kısmet bu işler.
Demek istediğim bilenler bilir mekanik olarak benim ne kadar harcadığımı, elde ettiğim değerleri, bana göre benim aracımın ederi 20 liradır. Ben bu rakama belki satmam bile ama satmaya kalksam piyasası malum bu para etmez.
Aynı şey ethem abi içinde geçerlidir, kendine göre bir değeri vardır ve bu konuda konu açılmasını mantıksız bulmaktayım. Araç temizdir ve üzerinde emek vardır. Ethem abinin emeğine paha biçmek bana ve size düşmez kanısındayım. Emeğe göre araç satılabilseydi keşke ama dediğim gibi piyasa belli.
Sürcü lisan ettiysem affola ethem abi ama gereksiz konu bence, yarın insanın çok acil ihtiyacı olur, kaza bela olur aracın değeri 8 lira olur. Hiç niyetin olmaz ama biri çok ister ona senin araban, senin de onun parası kısmet olmuştur 15 liraya satarsın. Aracını satmaya niyetin yoksa abi bence konu boş bir konudur.