Bu aktivite nisan ayının 3 haftasından sonra 20 ila 30'u arasına denk gelirse cok uzaklardan bir misafiriniz gelir ama tabi tarih konusu biraz ters düşüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu aktivite nisan ayının 3 haftasından sonra 20 ila 30'u arasına denk gelirse cok uzaklardan bir misafiriniz gelir ama tabi tarih konusu biraz ters düşüyor
eyvallah abi nisan 20 ila 30 arası olursa kesin gelirimO zamanda yaparız
seninki gibi türkiye ortadan baksaydım yer olarak emin ol tüm organizasyınlara katılırdımhımm fena fikir deil hani bursadan istanbula gitmek
eyvallah abi nisan 20 ila 30 arası olursa kesin gelirim
seninki gibi türkiye ortadan baksaydım yer olarak emin ol tüm organizasyınlara katılırdım
hımm fena fikir deil hani bursadan istanbula gitmek
tamam işte atlayıp gelin mutlaka,gözünüzü korkutmasın uzak sayılmaz bursa surası ...Turgay şaka maka 3 kişi olduk bile, Sen ,Ben ve Burak (browerdi)
Mustafa işine fazla karışmak gibi olmasın ama havalar güzel sen işi tekrar mangala çevir lütfen kardeşim,biliyorsun daha iyi eğleniyoruz kapalı mekan mantıksız yine de siz bilirsiniz ben uyarım her şekil olur da bir mani çıkmazsa ...ne ypaıyoruz ozman