etoburlar burayaaa

arkadaşlar yurt dısından mısafırım geldı ıkna edıp getırebılırsem gelecegım yoksa affınıza sıgınarak bu seferkıne katılamayacagım

arkadaşlar herhangi bir iptal söz konusu değildir. sadece sohbet ağırlıklı olsun diye yapılaması istedik ve gideceğimiz yere kefilim

arkadaşlar yavuz arkadaşımızın babası rahatsızlanmış
cengizinde bulgaristandan misafiri var problem değilde onlarda gelir ama hastalık ve aıle söz konusu olunca akan sular durur bu haftasonunu iptal edelim haftaya erteleyelim daha katılım fazlalaşır net ve garanti olur saygılar

arkadaşlar herhangi bir iptal söz konusu değildir. sadece sohbet ağırlıklı olsun diye yapılaması istedik ve gideceğimiz yere kefilim

mustafa haftaya cumaya bakalım ok arkadaşlarda yazacaklardır nasılsa mazeretlerini bende buna saygı duyarak haftaya ertelememizi diliyorum kaldıki zaten baksana 3 5 kişiden fazlada yazan olmamış daha ?
ok

Arkadaşlar bugün için kusuruma bakmayın,babamın tansiyon sorunu çıktı yine ortaya.Son gün iptalleri hiç sevmiyorum ama aklım evde kalsın istemiyorum.Yoksa bugün çok müsaittim :(

İyi eğlenceler

yavuz çok geçmiş olsun kardeşim takma kafana sen ailenle ilgilen önümüzde çook cuma var daha ok

arkadaşlar yavuz arkadaşımızın babası rahatsızlanmış
cengizinde bulgaristandan misafiri var problem değilde onlarda gelir ama hastalık ve aıle söz konusu olunca akan sular durur bu haftasonunu iptal edelim haftaya erteleyelim daha katılım fazlalaşır net ve garanti olur saygılar

benim yüümden iptal etmeyin abi :(

tamam yavuz abi konu başlığı düzeltirmisin afiyette yapıakca diye

haftaya diye biz düzeltirmisin yavuz abi haftaya cumartesi saat 6da

Geri