size başarılar arkadaşlar fakat boşa uğraşıyorsunuz. direksiyonu söküp bendeki aparatı bağlamak 20 dk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Direksiyonunu sökmek isteyecek arkadaşların fazla olduğunu düşünmüyorum.size başarılar arkadaşlar fakat boşa uğraşıyorsunuz. direksiyonu söküp bendeki aparatı bağlamak 20 dk.
size başarılar arkadaşlar fakat boşa uğraşıyorsunuz. direksiyonu söküp bendeki aparatı bağlamak 20 dk.
arkadaşlar bu konuyu hararetle takip ediyorum hatta hastalık boyutuna geldi.yarın kıbrıstan pionner teyp gelcek,ve direksiyonun kumandaları iptal olsun istemiyorum.umarım bu çalışmanıız başarıya ulaşır.cengiz ve mustafa arkadaşlarıma özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Harikasınız arkadaşlar!Fakat bendeki teyp 6850 ve kumanda girişi yok.Sanırım kumanda girişli bir teyp alıcaz. Birde şu teyplere kablolu kumanda girişi yapma olayını çözsek.Acaba kumanda girişi için ayrı bir entegre mi var teyplerde, yoksa direk bağlandığı bir yer mi var anakartta falan.
cengiz abi eline saglik ugrasın sonucu bizi bu dertten kurtarıcaksın tesekkurler
cengiz abi sen hiçbirsey kacmiyo yakinda yol bılgısayarlarini yaparsin abi bende 6850 var bılhan arkadasın dedıgı gıbıymıs ama devreyi cogaltırsan ben kumanda devresini alabilirim ilerde teyibi degışirsem takarim
BILHAN Teyıbı sokmedim ole bır fırsatım olmadı ama internette arastırdıgıma gore remote kontrol özelligi 6850 de varBu da çok iyi bir haber,Ben teybin arkasında kumanda girişi arıyorum.Kabloya hiç dikkat etmedim.Akşam kontrol edicem.Bluefear arkadaşım sen teybin arkasını kontrol ettin mi?Bu kabloyu gördün mü?
Birde Mokia arkadaşım,yapılan bu devreye teybe göre yazılım mı yüklemek gerekecek yoksa bütün pioneer ların kumanda için kullandıkları sinyaller aynı mı?Aksi takdirde farklı modeller bularak herbiri için ayrı ayrı ölçüm ve yazılım yapmak gerekecek değil mi?