- Konuyu Başlatan
Savaş Abi sorun kışlık lasitk değil,kışlık lastiğim var,sorun malum ankaranın kışı ara arterler temizlenmez,bir de sağolsun tatili kimse kızmasın burnumdan soluyorum zaten melih bey durdu durdu koca tatilde şimdi otdü kavaşağı konya yolu bağlantısında çırağan kavşağı yol çalışmasına ki bu kış bitmez orası,ve öveçler çukurambar arası tek yol kaldı oda balgat kavşağı,trafik felaket,geçen seneler yollar kapalı olunca ara arterlerden gene bu iki kavşağın birinden öveçlere geçebiliyordum,gidiyorsun bakıyorsun yol buz araçlar tam tepe ortasında durmuş sen başka yolları deneyerek gene ara sokaklardan ana caddelere gelebiliyorsun,ama şimdi bile ara sokaklar tıkalı bunun kışını bile düşünemiyorum işte bu durumda yani karlı havada ki göreceksiniz belediye yolu bile temizleyemeyecek çünkü trafik berbat oldu yukarıda belirttiğim gibi.Şimdi en azından yolda kalanda olsa sen durduğunda yokuş yukarı kar lastiğinde işe yaramadığı o 3-5 gün için bir çare bulmalıyım diye düşündüm yoksa araba dediğin gibi garajda orda sorun yok sorun tek yol ve ara caddelerin şu an yol çalışmasından dolayı berbatlığı ve bunun kışın olacaklları beni düşündürüyor
Moderatör tarafında düzenlendi: