evet oto saund cular fikirleriniz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opc line
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burak senin dedigin anfileri biraz arastirdim bir sey bulamadim ama pazartesinden itibaren burda büyük bir yer her sey var yoksada fiyatini sorar sana yazarim ama o senin dedigin goliath modeli oto saund teste tam puan almis bir alet ve fiyati ucuk.ama diger model bxi 1610d ben onada baktim hatta hifonics yeni katalogu var bende onuda inceledim suanki katalok ta yok acaba eski bir modelmi..ama yine de arastirir yazarim,,,,,,, elimden gelenide yapmaya calisirim..http://cgi.ebay.de/Hifonics-COLOSSUS-2-Kanal-Verstaerker-X3-COLOSSUS_W0QQitemZ390026907533QQcmdZViewItemQQptZCE_Auto_Hi_Fi_Autoverst%C3%A4rker?hash=item390026907533&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 bir anfinin fiyati benim arabaya toplam harcamak istedigim paranin iki kati .vallahi butür aletleri almayi düsünebiliyorsan tek kelime bravo derim..

Son düzenleme:
türkiye şartlarında çok para malum ama imkanlar doğrultusunda şuan arabamda 6 bin ytlyi geçik bir sistem vardı sesi az geliyor ve dahada iyiye sürüklemek için 2 tane 1 ohmda 1500 - 2000 rms arası ampliye ihtiyacım var yada bu colocosuz modelinide alabilirim para sorun değil pek önemli olan içim rahat olsun
zaten profesyonel manada ilgileniyorum bu işlerle izmirde tanıyanda bilir bizi nasıl olsa montajcıyım diye geçinenlerin yanında 2 muhabbet ettiğimzde ne manada bilgi sahibi olduğunuda gördüğüm için izmirde tek olma türü bir sistem yapıyorum.
senin ebayda bulduğun ürün biraz pahalı gibi ama normallere kıyasla ben abi şimdi model belirttinmi bulamayabilirsinde şöyle diyim onu bulabilirsin 1 ohmda 1500 2000 rms arası weren 2 ampli lasım

ben bakarim bir seyler bulabilirsem sana söylerim ama senin bu ugrastiklarin harbiden beni cok asiyor ama yakisir bosver yap yapabildigini anasini satim..

saol abi :) ölümlü dünya yaw allah ne verdiyse zevkimizi fazlasıyla almaya çalışıyoruz onun için pek paraya gidene acımam.
şimdiki bu toplayacağım sisteme herhalde gidecek 10 15 bin ytl

ben de senin gibi düsünen lerdenim gecmisteki arabalarimada cok fazla paralar harcamistim häläda bu arabama harcanacak cok sey var ama su andaki calistigim firmanin da krizden etkilenmis olmasi bizleride etkiledi kahrolasi kriz bir düsse yakamizdan yapilacak cok sey varda iste dasi var hayirlisi..

Geri