evett yeni aracıma kavustum astra 1.6 Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

metin_7

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
evet arkadaslar bi abımızın temz baktıgı ama paraya sıkıstıgı bir aracını satın aldım uzun zamandan beridir arıyordum bılıyorsunuz aracım opel astra 1.6 Edition 2001 modelı full+full bir arac fiyat olarak 19bıne aldım lavato marka lpg var ve ruhsatada işli bir durumda arac ve fıyat konusunda yorumlarınızı bekliyorum su anlık sadece tek foto cektım ustune bıraz sade modiiye yapınca detaylı fotoları koyucam :rakir::rakir::rakir:

20120104112711.jpg

resimdeki araç ise jantları neden cd jantı fiyat olarak iyi şu piyasaya göre hayırlı olsun. km boya değişen varmı ? birde :D

bilmiyorum jantlarını ama degısen yok 2 parcasında da boya var hocam 150bınde :) evet resımdekı arac

bu aracın jantları cd model jantı, editionun jantları daha değişik!! bu işte bir bit yeniği olmasın??

Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bende "full+full" e takıldım. Bunun yerine en dolu versiyonu demek daha doğru kanımca.

kaputun boyalı olduğu çok belli hayırlı olsun... edition jantı bunlardan çok daha güzel

jantları değiştirmişler iyi olmamış,edition u gösteren jantı.hayırlı uğurlu olsun.fiyat fena değil.

kaput boyalı degıl arkadaslar emin olabılırsınız arasın sadece sol camurluk sag kapının alt tarafı ve bagaj kapısının cok kucuk bır yerı cızıklerden dolayı boyalı jantlara gelırsek dedıgım gıbı ılk sahıbı bu jantlar ıle almıs aracı degısensız ful orjınal yanı

Geri