evett yeni aracıma kavustum astra 1.6 Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Edition güzel tercih. Fakat benimde farklı jantla gördüğüm ilk edition bu :) Ayrıca ön farlar da değişmiş sanırım daha çok 2003-04 modellerde bulunan enjoy farı..Bu da kaputun boyalı olma ihtimalini artırıyor.

tabı bu dedıklerınız sadece bır tahmın kaputta degısme yok asla!! farlar boyanmıs cunku sol taraftakı tam boyanamamıs bugun yarın ben acıp boyayacagım tekrardan

hayırlı olsun tekrar belki jantları çok çizik olduğu için değiştirmişte olabilir. araç iyi duruyor güle güle kullanın...

cooook teşekkurler arkadaslar :)

Astra G üstüne ne kadar araç gelirse gelsin gönlümün sultanıdır.İnanın babam değiştirelim artık sorun çıkarmaya basladı desede satmaya kıyamıyorum.Bence güzel tercih yapmışsınız allah kaza bela göstermesin.

cooook saolun benımde tek istedigim aractı 19bıne baska model araclarda alabılırdım daha yuksek model olarak amaa istemedim bu aracın goruntusuu bambaska :)

metin_7 istanbul un neresındesin bağcılar da bu aracı gördüm gibi geliyor bana

hayırlısı olsun allah kaza bela vermesın kaputun boyalı olması konusu gunes ısıgından da olabılır arkadaslar kanımca hıc bı boyacı bukadar farklı bı boya atmaz dıye dusunuyorum cunku cok sırıtıyo kesın gunesın yansımasındandır kı sunruuf onune bakınca ordakı renkde aynı kaputla kazasız sorunsuz surusler tekrar hayırlı olsun

Geri