ya bu jant enjoy jantından daha kötü beebence değmez.orjinalliği bu jant için bozmazdım ben olsam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu jantlar yakışmaz benceee aracı açmaz yani araç zaten siyah ya krom dicem ama her krom jantta yakışmaz metalik gri bi jant iyi gider 17 lik bi corsa sport jantı mesela corsa derken hani şu corsa gsi jantı varya 5 kollu yıldız olan acayip yakışıo hatta gtc de de kullanılıyor yalnış hatırlamıyorsam
kardeşim link i koyarmısın buraya lütfen.Bakayım bi fikir olsun..jant çok hoşuma gitti benim.ama araç üzerinde de görmek lazım.bu jant siyah bir vectra da vardı vede hiç hoş durmuyordu arabayı sahibinden.com da satılık ilanlarının arasında görmüştüm
kardeşim link i koyarmısın buraya lütfen.Bakayım bi fikir olsun..jant çok hoşuma gitti benim.ama araç üzerinde de görmek lazım.
arkadaşlar 28 şubatta corsa 90 HP 1.3 CDTİ aldım ( NJ spor paket ) ,şansıma artık lastikler 195/55 16J olmuş,hemde corsa-cosmo jantı..tadından yenmez..bu pazar resimleri koyacağım. on: