F1 başlıyorrrr...

Avustralya GP için pazar pazar 8.30 da kalktım ama değdi gençler, izleyemeyenlere tavsiye bu gece TRT3 te tekrarı var kesin izleyin, hatta ben tekrarını da izleyeceğim...

Schumi kanadı kırmasaydı dahada güzel olacaktı yarış, birde weber hamiltona vurmasa son turlar dahada heyecanlı olurdu. alonsoyu ikiside geçerdi.

Ayrıca trt1 in bu konudaki beceriksizliğine bende katılıyorum.

Schumi kanadı kırmasaydı dahada güzel olacaktı yarış, birde weber hamiltona vurmasa son turlar dahada heyecanlı olurdu. alonsoyu ikiside geçerdi.

zevkli bir yarış izledik gerçekten. hamilton son turlarda fazla zorladı,telsizden lastiklerin bittiğini söyledi. ama bi karambol olacağı belliydi ve webber arkadan çarptı.

nasıl bir cihaz kullanıyorsun bilmiyorum ama keyleri güncellemen lazım yada TRT'nin 11919 MHz - 24444 - V doğu frekansı şifresiz yayın yapıyor bu frekanstan da bakabilirsin.

cihazına bu şifreyi de girebilirsin;
BİSS şifresi:
0x1fff = 10000000 00000000

ben skystar 2 digital uydu kartı kullanıyorum. frekansları 11096- 30000 h yaptım ama yine açılmadı.

Malezya da inşallah yağmur yağar :D

Ayrıca trt1 in bu konudaki beceriksizliğine bende katılıyorum.
+ yarışın banttan tekrarını gece 03.00 da verdiler ayıp yaw,

Bu uyduda şifrelenme konusuna gelince bende izleyemiyorum bu sorunu çözebilenler bizlere yardım etsinler lütfen.

Geri