F1 Style Flasör (Çakar)

Sonradan sabit olması güzel olmuş, yoksa çok yorar arkadaki araç sürücüsünü. Dur kalkta gene yorabilir.

Konu başlığı altında verilen devrenin tek kanalı kullanılır ise 3 çakar f1 style olarak kullanabilirsiniz. Programda ufak bir değişiklik yapılarak 2 kanalıda aynı anda çakar yapabilirsiniz aynı anda çift f1 style yapılabilir. İsteğe bağlı olarak arka sislere takılabilir.

http://elektrobilim.org/forum/pic-uygulamalari/3679-polis-tepe-cakan-lambasi.html

bende stoplarda var hoş duruyor bence arkadaşımada yaptım hatta bir videomuzda var eklerim bi ara...

Aslında bunun devresini alıp arkadaki 3. stopa bağlasak süper olur hem orginal olur fren basınca sürekli çakan f1 style

Bu F1 çakarları Abs devreye girdiğinde çalışması için ayarlama şansımız varmı? O şekilde olursa tuv dede sorun çıkmaz (farkedilmez), hemde şehir içinde arkadaki adamı yormaz.

özeliikle yağışlı havalarda çok göz alyor, sahibide küfürlerden nasibini alıyor.

yapmayim böyle birsey, arkadaki gelene yazik valla,

ben önümde giden ve arka sislerini yakmis olan herkeze küfür ediyorum, bu benim yakin arkadasim olsa bile. heleki cakarda daha cok ederim

yapmayim böyle birsey, arkadaki gelene yazik valla,

ben önümde giden ve arka sislerini yakmis olan herkeze küfür ediyorum, bu benim yakin arkadasim olsa bile. heleki cakarda daha cok ederim

+ 1000 :good:

Geri