banada kilometreyle oynanmış gibi geldi..43 bindeki arabanın deri direksiyonu bu kadar yıpranmış olmamalı...benim clio 88 bindeydi deri direksiyon hiç yıpranmamıştı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lpg değil cng taktır, yakında yeni moda o olacak çünkü
söylemeyeyim dedim ama dayanamayacam; dostum o mavi arabayı çok ama çok dikkatli incele ve incelet.. bana tuhaf göründü. Bir de orjinal diye yazıp, çamurluğu değişik demeleri tüy dikti. Açıkcası diğer araç hem daha temiz duruyor hemde 2002 model. yaş 1 yaştır.. şayet galeride değilse onu düşün derim.
Bora düşünürseniz kesinlikle 110 bg tdi derim.bizde 90bg lik bora var 2000 model.çok süper performansı var.110-120bg benzinlilerin tozunu atıyor hemde sürerken uçak hissi veriyor hele turbo ıslığı müthiş oluyor bu arabalarda.benzinli bora tavsiye etmem tutulmuyor zaten pek.kasa ağır kalıyor motora göre.fabia tdi yi ii bilirim.çok seridir.ama daha serisini istiyorsanız dizel bora alın(bulabilirseniz 110 bg).1.6 benzinli almayın:good:arkadaslar bazılarınızın bıldıgı uzere bır suredır skoda fabıa 1.4 tdi kullanmaktayım aractan oldukca memnumum fakat tek eksıklıgı ufak olması bu yuzden de satıp volkswagen bora almak ıstıyorum yasta ılerledı artık bıraz oturaklı bı araba olsun ıstıyorum bu yuzden sızden yardım ıstıyorum asagıdakı boraya bakarak ne kadar mantıklı sızce fabıayı satıp borayı almak her yonuyle bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırım sımdıden herkese tesekkurler
http://www.sahibinden.com/volkswagen_bora_1_6_conceptWQQaXQQ7118409WQQpXQQdisplayitem