Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"fakirin arabası" muhabbetini kimse anlamamış anlaşılan
isim, mecaz, eskimiş Kişinin alçak gönüllülük göstermek için kendisine verdiği san: "Fakir dün ziyaretinize geldimse de bulamadım."- Şemsettin Sami. http://www.birsozluk.com/1/fakir/
o zaman bu sitede hiç zengin yok.. öncelikle allah hepimizin aracını nazar-bela-kaza dan korusun.. ama muhabbet güzelmiş.. başlık hemen dikkat çekiyor..
hemşerime laf yok, kimine göre 30bin zayıf para kimine göre 330bin zayıf para. çoğumuz 10bine göre ayarlandığımız için haliyle fakir 34bin çok geliyo adama
hemşerime laf yok, kimine göre 30bin zayıf para kimine göre 330bin zayıf para. çoğumuz 10bine göre ayarlandığımız için haliyle fakir 34bin çok geliyo adama
Allah hepinize daha iyisini versin...
Allah sükreden kuluna verir...
en iyi sükürde altindakine bakmandir senden asagidakine yoksa senden yukaridaki sükür degildir...
sitede ciddi bi sorun var,ben iki defa yazımı yollayamadım bu 3. kez yazıyorum.
merhabalar!
1-selimiyeli nesimi ye:r12 kültürü ne demek biraz açıklasan.
2-mustafa arıkan kardeşin benim başlıkla ilgili yorumu doğrudur.
3-yasin kardeşin de dediği gibi arabanın ön kısmını fakirlikten alamadık.bil özürlü olmanın zararları.
4-hemşehrim murat mrb.
5-selim kardeş şükr güzel ibadettir. ancak aşağıdakilere bakarak şükr etmek bence yanlış,hz.Muhammed''iki günü bir olan ziyandadır''buyurmuştur.
kalın sağlıcakla.