cengiz abi sen bu işin ehli olmuşsun artık helal olsun diyorum...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim arabadada aynı oldu hatta motor dönüyordu fakat açıp kapamıyordu 90 ytl verdim serviste değiştiler sorunu ise kapağın motora bağlanan plastik kısmı kırılmıştı dışarda görünür bişey yok içerden.cengiz kardeş.
benim arabada bu iç havalandırmayı açan ufak motor açıyor. ama kapanmaya gelince takılıyo bazen. bu neden olabilir. genelde %80 takılıyo kapanma aşamasında.
benim arabadada aynı oldu hatta motor dönüyordu fakat açıp kapamıyordu 90 ytl verdim serviste değiştiler sorunu ise kapağın motora bağlanan plastik kısmı kırılmıştı dışarda görünür bişey yok içerden.
sevgili mokia ön gögüsü boyamak için bugün söktük tekrar taktıgımızda sıcak soguk dügmesinde problem oldu tam soguga dönmüyor sıcagada çevirdigimizde tam dönüyor fakat ılık üflüyor tekrar sökmek istemiyorum.sökmeden halledebilecegimiz bir çözümü varmıdır varsa çözümü nasıldır yardımlarını bekliyorum teşekkürler.
valla bende anlamadım bizim 1300 km olan corsa d bile 1 kademede yapıyor fan sürtünme sesi,ama benimkide diğer kademelerde yapmıyor,zamanla geçer diye düşünüyorum ,servise gideyimmi?