o zaman ya sigorta ya rolede sorun var...birde temperatur şalteri fan müşürüne baktırın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o zaman ya sigorta ya rolede sorun var...birde temperatur şalteri fan müşürüne baktırın
Merhaba, Opel ASTRA-G 2000EDİTİON 2001 MODEL aracımda arıza tespit cihazına bağladığımda Fan Rölesi 1 ve 2 açık devre arızası alıyorum siliyorum ancak arıza giderilmediği için 1 saniye geçmeden tekrar yanıyor! Bu sorun daha önce yoktu Op-com ile test yaparken bir anda yandı ve silemiyorum ! Arıza neden kaynaklanıyor olabilir ? Fan açması da geçikiyor artık Hararet 90'ı geçiyor bazen!
Bu arızalar nedeni ile, Klima da devreye girmiyor ! Ustaya götürdüm bilmiyormuş gibi davrandım, adam beynin yeniden programlanması lazım dedi. Orjinal Tech2 ile yapılabilir bu da sadece diye biliyorum !!! Çünkü beyin yazılımı sadece onda cihaza tümleşik var. Yardımcı olabilir iseniz sevinirim... Fan mödülü ya da fan müşürü arızalanmış olabilir mi Acaba? Daha önce böyle bir durum ile karşılaşan mutlaka vardır ! Paylaşımlar için şimdiden teşekkürler...
Ayını sıkıntıyı bende çekiyorum hatta benim arba şuanda bu sıkıntı yüzünden yürümüyor bile tuhaf bir şekilde araba gaz yemiyor bana kafayı yedirdi sökmediğm müşür kalmadı arabada şimdi yarın beğinciye gidiyor bakalım ne diyecek sanırım beyin almak zorun da kalıcam bu konuda yardımcı olmucak arkadaşlardan yardım bekliyorum
Merhaba, Opel ASTRA-G 2000EDİTİON 2001 MODEL aracımda arıza tespit cihazına bağladığımda Fan Rölesi 1 ve 2 açık devre arızası alıyorum siliyorum ancak arıza giderilmediği için 1 saniye geçmeden tekrar yanıyor! Bu sorun daha önce yoktu Op-com ile test yaparken bir anda yandı ve silemiyorum ! Arıza neden kaynaklanıyor olabilir ? Fan açması da geçikiyor artık Hararet 90'ı geçiyor bazen!
Bu arızalar nedeni ile, Klima da devreye girmiyor ! Ustaya götürdüm bilmiyormuş gibi davrandım, adam beynin yeniden programlanması lazım dedi. Orjinal Tech2 ile yapılabilir bu da sadece diye biliyorum !!! Çünkü beyin yazılımı sadece onda cihaza tümleşik var. Yardımcı olabilir iseniz sevinirim... Fan mödülü ya da fan müşürü arızalanmış olabilir mi Acaba? Daha önce böyle bir durum ile karşılaşan mutlaka vardır ! Paylaşımlar için şimdiden teşekkürler...
Çözümünü açıklıyorum.
Opcom türkçe ile bağlanın araca.
Motor şeçeneklerine girin.
Orada alt sağ köşede programlayı tıklayın.
Havalandırma şeçeneğine gelin.
Kutucuğu tıklayın. İki adet mevcut yazısı var. Alttakini şeçip kodlamayı çalıştır deyip çıktıktan sonra arıza kodunu silip düzeldiğini göreceksiniz.
Eğer olmazsa tekrar üsteki mevcut yazısını tıklayıp tekrar kodllamayı çalıştırın.
Beyin almanıza gerek yok çözümü budur.
Eğer çözemezseniz uzaktan bağlantı kurup giderebilirim.
Saygılarımla.