1 Kas 2010 #1 cenkerden Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Eki 2009 Mesajlar 80 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 arkadaşlar 97 vectra b kasanın far ayar motorları farın içindemi yoksa farı taktıgımız kısımdamı.far ayar motorlarını bulamıorum aracın?????
arkadaşlar 97 vectra b kasanın far ayar motorları farın içindemi yoksa farı taktıgımız kısımdamı.far ayar motorlarını bulamıorum aracın?????
1 Kas 2010 #2 zafim2002 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2006 Mesajlar 429 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Far ayar motorlari farlarin icinde. Farlarin 0 (sifir) ayari Farlarin üzerindeki civatadan yapilir.
1 Kas 2010 #3 mustafa_ksu Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Nis 2008 Mesajlar 373 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 45 zafim2002' Alıntı: Far ayar motorlari farlarin icinde. Farlarin 0 (sifir) ayari Farlarin üzerindeki civatadan yapilir. Genişletmek için tıkla ... Sizin Vectra Caravan'a bayıldım Maşaallah yılan gibi,güle güle kullanın...
zafim2002' Alıntı: Far ayar motorlari farlarin icinde. Farlarin 0 (sifir) ayari Farlarin üzerindeki civatadan yapilir. Genişletmek için tıkla ... Sizin Vectra Caravan'a bayıldım Maşaallah yılan gibi,güle güle kullanın...
1 Kas 2010 #4 qosmio Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Nis 2010 Mesajlar 326 Tepkime puanı 0 Puanları 0 mustafa_ksu' Alıntı: Sizin Vectra Caravan'a bayıldım Maşaallah yılan gibi,güle güle kullanın... Genişletmek için tıkla ... Evet gercektende yilan gibi upuzun
mustafa_ksu' Alıntı: Sizin Vectra Caravan'a bayıldım Maşaallah yılan gibi,güle güle kullanın... Genişletmek için tıkla ... Evet gercektende yilan gibi upuzun
1 Kas 2010 #5 zafim2002 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Kas 2006 Mesajlar 429 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Sagolun arkadaslar ama konu Far motoru, aracimin fotolari zaman bulunca koyacam.Ozaman detaylari ile bilgilendirecem.Iyi forumlar.
Sagolun arkadaslar ama konu Far motoru, aracimin fotolari zaman bulunca koyacam.Ozaman detaylari ile bilgilendirecem.Iyi forumlar.