Far Camı Değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By asTRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet sökülüyor bizim bi arkadaş söktü angel , mercek taktı ve karartı ;) şu anda da gayet ii çalışıo su alma vs yok

far camı nasıl değişmez. ben en az 30 kere soktum taktım eger saglam cam bulusan sıcak suyla bile sokebilirsin far camlarını sonra yenilerini takar bi guzel silikonlarsın
nasıl yapabilirim camı cıkarmayı felan bi anlatabilirsen cok makbule gecer:good:

öncelikle çıkma astra seffaf cam al komple fara gerek yok

daha sonra keetle da ıssıttıgın suya fk farları sok kenarlardan ayır maket bıcagı ile ayrılmayan yerlerin silikou kesebilrsin

sonra yeni camı taktıktan sonra güzele silikonla taş gibi olur

sitede aratırsan blackmagic in konusu var mercekli far yapımı diye orda farları nasıl söktügünün resimleri var

iskender

önce şu su ısıtıcılarda suyu ısıt,daha sonra far camının birleştiği yere ince ince dök.sonra aynı yerleri fön makinasıyla ısıtarak bi taraftan da tahta yemek spatulalarının arka kısmıyla aça aça sökebilirsin.ben o şekilde söktüm.

bu arada çok yakışmış farlar.

kolay gelsin

iskender farı söktügünde kesinlikle angel halkaların arkasına aynı şekilde yansıtıcı bant ile kapla sitemizde videolu angel yapımı var angellar daha güzel görünüyor ışık kaybı yaşanmıyor

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=26008 vu konuda bi link var oradaki videodan yansıtıcı bantların ne kadar işe yaradagını görebilirsin

:):):D:D

silikonu sökersin orzinel farı sökemezsin farlar valeo yada helledır bunlar haltmelt macun kullanırlar sıcak suyla söküyom diyosun hava sıcaklığı 40 derece iken farların acık durumda olduğun da farın icindeki sıcaklık 80 dereceden fazla olur buda camın kendiliğinden düşmesi demek senin dediğine göre
ısıya dayanıklı silikon var kullanabilirsin şeffaf ısıya dayanıklısı varmı bilmiyorum

Elektirinokçilerin entegre sökmek için kullanmış olduğu fön makinesine benzer bir cihaz var ondan temin edebilirseniz ;) farları rahatlıkla sökebilirsiniz.

verdiginiz bilgiler icin saolun arkadaşlar en yakın zamanda deniycem:D

Geri