valla ben hıc ısı tabancası kullanmadım hep fon makınası ıle yaptım hıc zararda vermedı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CatPower Tools CAT202 yazıyor üstünde 2 kademeli. ilk kademede yapıştırıcıyı eritmesi fazla zaman aldı, sonra 2.kademeye aldım cok daha hızlı iş gördü.
Cihazı, Bursa'da bu türde şeylerin satıldığı Gazcılar caddesinde en ucuz 55TL'ye buldum, pazarlıkla 50TL ancak yapacaklardı. Caddenin sonunda Bulgar Pazarı denilen yerde aynısını 40TL'ye yaptılar.
Tampon inecek aga.
Çok zor değil ama, farların camının açılması ve temizlenmesi biraz sıkıntılı.
Bu arada ben orjinal far arıyorum, bulabilirsem hesaplı ve temiz far, sökeceğim bunları, satabilirim sana. (Rakamı ben belirlerim ama)
change yapalım farları üstüne kaç para vercen
Bir zamanlar far karartma işini sıkca yapıyordum, 2 sene felan önce, bu cihazı sanayi komşularından emanet alarak kullanıyordum, bir ara almak için birkaç yer gezmiştim, 90-110 aralığındaydı, en ucuz cihazlar, 40 lira gayet iyi rakam. Aracımın tampon kısımlarında güneş solması mevcut ve bu ısıtma tabancası ile koyulaştırılabildiği konuşuluyor hep, almadan önce bi deneyeceğim, eğer sonuç verirse bir tanede ben alayım, kenarda dursun.
Tampon boyasız klasik tip ise, güneş ve sudan dolayı beyazlaşmıştır. Isı tabancası orayı yumuşatıp tekrar soğutmak şeklinde eski rengine kavuşuyor olmalı.