Far camlarının sökülmesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onorom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Açık konuşmak gerekirse o kadar uğraşımı yan sanayi fara vermem. :D

Bakalım havalar ısınınca araç komple boyaya girecek. O zaman yeni farlar gelecek, bu eski farlar boşa çıkar. Bi boşluğunu yaratırsam bu farları rahat rahat sökmek için uğraşırım. Sökersemde istediğim gibi oynar dururum.

Yeni aldıklarınız oemmi?

Sanırım Oem daha siparişi vermedim. Buradaki parçacı ile ilişkilerimiz biraz karışık, bazı parçaları gelişinden veriyor. Bazılarına kar koyuyor haliyle. Farlar için 185 lira adet fiyatı verdi. Yan sanayi alma onları 2 günlük olmasın dedi... Ama ne kadar Oem bilmiyorum.

O fiyata yüksek ihtimalle Oemdir, hayırlı olsun, bende çıkma temiz far arıyorum, malum bizim farların ampulleri duy üzerindeler, xenon takılamıyor, daha farklı bir karartma ile farlarımı değiştirmeyi düşünüyorum.

O fiyata yüksek ihtimalle Oemdir, hayırlı olsun, bende çıkma temiz far arıyorum, malum bizim farların ampulleri duy üzerindeler, xenon takılamıyor, daha farklı bir karartma ile farlarımı değiştirmeyi düşünüyorum.
MST bende var 2 adet far ama biri valeo diğeri depo sanırım sağ far depo. arabyı ilk aldığımda usta açmaya çalıştı beceremedi öyle taktım zenon takılı şuanda

MST bende var 2 adet far ama biri valeo diğeri depo sanırım sağ far depo. arabyı ilk aldığımda usta açmaya çalıştı beceremedi öyle taktım zenon takılı şuanda

Bizim burada bir kaç çıkma far üzerine işyeri var, haftaya felan onlara gidip bakmayı düşünüyorum, açıkcası şöyle pırıl pırıl bi çıkma arıyorum ve valeo olmasını istiyorum, bakalım istediğim gibi far bulamazsam eğer sendekileri değerlendiririz olmazsa.

Geri