Far değişimi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Far değişimi..

Valla benimkiler devamlı var. Isınmayla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Basıncli suyla yikanirken mı su kaçtı acaba???

Soyle bir şey de olabilir aracı her gün kullandığımız için daha tam geçmeden izler aracı yeniden çalıştırdığımizda yine oluşuyor...  questionnn

bu lekeler için foto varmı bizde tam olarak neye benediğini görsek ona gore belki daha iyi takip ederiz
ayrıca araclar kaç km de 

Benim araç  2300 km'de daha. 3 aylık... Resim eklemeye çalışırım. 

lekeler ve biraz sararma oluyor ledlerde...

çıkan parçalarda sizde kalmaz. mertin dediği gibi yenisinin parasını verirseniz eskiler sizde kalır.

Arkadaşlar ben de geçenlerde fark ettim afl farın led kısmından aşağıya doğru beyaz su izi gibi lekeler var ilk önce su aldı sanmıştım ama konuyu okuyunca gördüm kronik sanırım ne yapıcaz böyle mi kabullenicez :( bir de dönüş farlarını yeni değiştirdim şimdi buna bahane bulmasınlar  walll

Üzerinden 2 yıl geçti ama aynı sorunu yaşamıştım ve farlar garantiden değişmişti...

gradient link' Alıntı:
Üzerinden 2 yıl geçti ama aynı sorunu yaşamıştım ve farlar garantiden değişmişti...
Nuri abicim Denizli Otomattan mı gerçekleşti bu işlem? Ben aracımı Eskişehirden aldım gerçi ama öncelik aldığım yere bir gideyim

eraytly link' Alıntı:
Nuri abicim Denizli Otomattan mı gerçekleşti bu işlem? Ben aracımı Eskişehirden aldım gerçi ama öncelik aldığım yere bir gideyim
Boşuna yorulma kardesim kapagi acik birakmisin deyip gonderirler.
Kolay kolay garantiye sokmuyorlar farlari.
Led kismindami leke degissede tekrar oluyor. 

B֜LENT link' Alıntı:
Boşuna yorulma kardesim kapagi acik birakmisin deyip gonderirler.
Kolay kolay garantiye sokmuyorlar farlari.
Led kismindami leke degissede tekrar oluyor. 
Ben de cevabi simdiden tahmin ediyorum da bir ümit :) ledlerin biraz daha asagisinda abi :(

Geri