far karartma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ophelci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ophelci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arkadaslar ben aracımın farlarını dıstan stop boyası ıle boyamak ıstıyorum sızce nasıl olur bısakıncası olurmu ???

o boyama olayını bende yapıcam kardesm bu hafta ama tawsıye ederım on farların nikelaj yerlerini cıkar oraları boya cok guzel duruo tawsiye ederim ...

tamam kardesım sen bı yap bakalım ya bıde resım koyarsan cok sevınırım cok kararsız kaldım cunkuuu:(

tamponu söküceksiniz veya cıkmasını alıcaksınız farı söküceksniz,farı ısı yoluyya dıs kısmını acıcaksınız farın aynaları ayırıcaksnız kenar aynalarını sprey boya ile (siyah mat) daha sonra parçaları tekrar birleştirip , şeffaf silikon ile camı kapatıcaksnız 24 saat veya daha fazla sure evde kurudukdan sonra montajını yapıcaksınız

tamponu söküceksiniz veya cıkmasını alıcaksınız farı söküceksniz,farı ısı yoluyya dıs kısmını acıcaksınız farın aynaları ayırıcaksnız kenar aynalarını sprey boya ile (siyah mat) daha sonra parçaları tekrar birleştirip , şeffaf silikon ile camı kapatıcaksnız 24 saat veya daha fazla sure evde kurudukdan sonra montajını yapıcaksınız
,
:alkis::alkis::good::good: AYnen böle arkadaşın civic e yaptık

eyw..

Geri