arkadaslar 2012 model opel astra cosmo aracım var. arac güneş görse dahi bazen farları otomatik olarak söndürmüyor. Emin olamadım aynı aracın sport modeli arkadasımda var yan yana durdurduk aksam 5 gibi güneş daha batmamıştı aracları uzaktan kumandası ile actık sportun farları yanmadı ama benim aracın farları yandı acaba problem nedir? bu arada arkadaslar arabamın camı temiz hatta daha yeni yıkadım arabamı hem de özene bezene az once aracımın karsısına gecip uzaktan kumanda ile actım güneş arabanın arka tarafından vuruyordu sensörler hemen farları actı arabayı calıstırdım yine farlar sonmedi ancak arabayı güneşe çevirdim farlar bir süre sonra söndü. bu arada sensörler aracın ön camında araba yine güneşe dönükken sensörlerin üstünü bir bez ile kapattım farlar yandı :S benim canımı sıkan şu saat 15:00 ve güneş heryeri aydınlatıyor. aracım güneşi karşıdan almasa bile farları yakmaması lazım.. bu arada arkadasımın arabasını(opel astra sport) test ettim araba güneşe arkası dönük olmasına ragmen gündüz aydınlıgını farkediyor ve farları yakmıyor