Far Sensörüm arızalı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan japcann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Far Sensörüm arızalı mı?

japcann link' Alıntı:
Anlamadıgım su arkadaslar aynı arabanın sportu ile cosmosu arasında sensör farkıda mı var? biri aynı vakit farları yakarken digeri yakmıyor .. bu arada dogan bey sizin aracınızda mı cosmo

Yok yok, benimki daha kötü, Enjoy Plus. Sensörler aynı olmasına aynı ama reaksiyonları farklı. Çeşit çeşit tepki veriyor her araba.

GNSpower link' Alıntı:
Yok yok, benimki daha kötü, Enjoy Plus. Sensörler aynı olmasına aynı ama reaksiyonları farklı. Çeşit çeşit tepki veriyor her araba.

Şaka bi yana sensörlerin standart olduğunu düşünüyorum sadece "setup" farkı var gibi geliyor bana. Yani ayarları hassas yapmamışlar bu sensörün muhakkak bir müdahale edilen ışık ayarı vardır.

Benim izlenime gore 2010-2011 modellerde sensorler daha iyi
2012 modellerde ozellikle benim aractada gunes oldugu halde farlar yaniyor.
Ben otomatik modu kapatarak care buldum.

Enjoy plus 2012 kullanıyorum ama dediğiniz sıkıntılar bende hiç olmadı.

B֜LENT link' Alıntı:
Benim izlenime gore 2010-2011 modellerde sensorler daha iyi
2012 modellerde ozellikle benim aractada gunes oldugu halde farlar yaniyor.
Ben otomatik modu kapatarak care buldum.

sıkıntı yapma kanka değiştirirsin komple bütün sistemi.  ;D

DERSİMLİ link' Alıntı:
sıkıntı yapma kanka değiştirirsin komple bütün sistemi.  ;D
Hahaaaa alemsin yaaa.
Sensör ֖n camla beraber garantiden degisirmi acaba.

Bence bardağın dolu tarafını görmek lazım...

Hava aydınlık olsa bile aynı anda anahtarın düğmesine basıldığında ''Cosmo''nun farları yanıyor ve ''Sport''un farları yanmıyorsa sorun Sport'ta olmuş olamaz mı?

Sizin aracınız farları yanmasa ve Spor'unkiler yansa bu sefer de aracımın sensörü algılamıyor diyebilirdiniz. Sonuçta aydınlık olsa bile devreye giren bir sistem neden sorunlu olsun ki?

Kedidir o kedi :)

Ben hep otamatikte kullanıyorum daha öğlen 3de yandığını görmedim.Yaz ayında havalar 8-9 gibi karardığı dönemde hafif kararma başlayınca yakıyor ama öğlen güneşinde yakmaması gerek konum kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.Onu geçtim yakıyorsa bırakın yaksın ne zararı var :)

Geri