Far yikama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haklısınız :) ama bazı sitelerde okudum yok motorun tanesinin fiyatı 30 ytl basit vs. zahmetli iş degilse ve 100-200 ytl arasına maal olucak bişeyse yaptırmayı düşünürüm gerçekten..

Fabrikasyon mercekli, merceksiz xenon yada bi-xenon araçların hepsinde far yıkama zorunludur ve far yıkamasıda mevcuttur.

haklısınız :) ama bazı sitelerde okudum yok motorun tanesinin fiyatı 30 ytl basit vs. zahmetli iş degilse ve 100-200 ytl arasına maal olucak bişeyse yaptırmayı düşünürüm gerçekten..

peki ya tamponun maliyeti ne olur:)motorunu ucuza bulsan bile

yenı cıvıcler ayvayı yedı ozaman hemde merceksız olmaz ole sey

İstiyorsa lada olsun arkadaslar arac fabrikasyon xenonlu ise firma bunu koymak zorunda.
Kuzenim civic aldı xenonlu görevliye söyledik bunlar muayeneden geçmiyor dedik yasal olan bu değil flan adam dediki sıfır arac alıyorsun muayenesi 3 sene sonra ozamana kim öle kim kala..Muayene zamanı cıkarırsın dedi.
astra h ların xenonsuz modellerinde tamponlarda yıkama yuvaları var die biliyorum ama motorlarını bulmaz zor hatta bunu yapacak ustada bulmak zor sadece motorla kalmıyor ,onun özel su deposu falanda oluyor kolay iş değil bunlar.

xenon varsa far yikama mecbur

astralarda yuva var yuva olduguna gorede cok ugraslı birsey olmadıgını düiünüyorum oyle olmasa onu koymazlardı.

Geri