Fark Eden Varmı

şase farklıdır herhalde benim corsa da diğer corsalardan alçak duruyor alırken alçaltılmış spor şase demişlerdi bana yüksek gelmişti araba ama diğer corsa dlerden alçak olduğunu gördüm 16" jant olmasına rağmen

Ben mi yanlış anladım bilmiyorum, 2007 Astra G Enjoy yok ki?

sanırım astra clasic diye çıkıyordu. yeni kasaya geçilmişti ama eski g ler hala satılıyordu. genelde 1.4 motordu onlar.

1.4üde vardı 1.6sıda ama enjoyu yoktu paketli ve paketsizi vardı yanlış hatırlamıyorsam 1.6nın alabileceğinizin en fullunun fiyatıda 30bin tlydi

Son düzenleme:
sanırım astra clasic diye çıkıyordu. yeni kasaya geçilmişti ama eski g ler hala satılıyordu. genelde 1.4 motordu onlar.

G kasa 2010'a kadar sattı ama 2004'ten sonra "comfort" adı altında tek donanımla satıldı.

o kadarini bilemiycem ama benim aracim 2001 editions ve geldiginde gorursun hocam saseler daha alcak lastik kalinligi daha fazla orjinal hatta ve arabanin lastiklkaput arasi bir bucukparmak kadar :)

o kadarini bilemiycem ama benim aracim 2001 editions ve geldiginde gorursun hocam saseler daha alcak lastik kalinligi daha fazla orjinal hatta ve arabanin lastiklkaput arasi bir bucukparmak kadar :)

Olabilir... Ben yalnızca 2007 G kasa Enjoy meselesine takıldım. Bir ara kendimden şüphe duydum, yanlış mı biliyorum diye... :)

Geri