baya dikkatli olmak gerekiyormuş bunu öğrendim ama servisler de bu konuda birşey demiyor bugun opis e gittim aracı da orada göstermiştim motor beyni veya herhangi bir yerden km teyidi yapmak istiyorum dedim servis danışmadaki bayan biz bunu göremiyoruz sadece servis e bakım a girdi ise o zaman alınan km leri kontrol ediyoruz dedi çok şaşırdım ya bizde usta kalmamış bunu yapıp kontrol edicek yada kimse artık ugraşmak istemiyor.
benim aracım astra g. kendi aracımda oluyormu bilmiyorum ama bir konuda astra h için km bilgisi öğrenme ile ilgili bir konu vardı. servis aracı cihaza bağladı mı odometre değerini görebiliyor. siz aracı orda gösterdiğiniz için sıkıntı cıkartmamanız için bakmamış olabilirler yada gerçekten görevli bayan bilmiyor. arıza ışıgı arada yanıp kendi kendine sönüyor diyip bilgisayara bağlatın. ustaya odometre değerini öğrenebilirmiyim diye sorun büyük ihtimalle söyleyecektir. km bilgisine bakamayacağını söylerse ışık şimdi yanmıyor zaten sonra yanınca gelirim diyip ayrılın. (ben olsam öyle yapardım )
ilgili konu
http://www.opelim.net/forums/teknik-servis/89133-kilometre-dusurme.html