güle güle kullan.sence vectraaya dör sürüş ve performans olarak nasıl.vectra b 2.0 di yanlış hatırlamıyosam eski araban
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tekrar cok saol hemserım.
markalar gelıp gecıcı onemlı olan burdakı dostluk...
güle güle kullan.sence vectraaya dör sürüş ve performans olarak nasıl.vectra b 2.0 di yanlış hatırlamıyosam eski araban
307 nin direksiyonu çok hoş
en sevdiiim ayrıntısıdır....
araba çok temiz kazasız belasız kullanırsın inşallah
anladım benimde opel dısında bindiğim arabaların genel özelliği gaza cok cabuk tepki veermesiydi.bizim vectrada basınca asılıyo ama 1.6 maria kullandıgında farkettim arabaya cok ufak gaz hareketlerine bil e anında tepki veriyo.opeller malesef öyle değil.bir kez de dizel 307 y binmiştim oda aynen dediğin gibiydi 160 km ile giderken bile gaza dokundunda araba cok rahat hızlanmaya devam ediyordu.307 nın hızlanması cok seri...sende bılıosun vectra motor buyuk oldugu ıcın agır hızlanıyordu.( 307 1.6 110 hp )
yokuslarda adeta arac ucuyor.170-180 bıle gıderken gaza bastıgında arac hala burnunu havaya dogru dıkıyor.bunu astram ve vectramla hıc yasamamıstım mesela.
en hosuma gıden ozellık kabınde en ufak bı motor sesı ve tıtresımı yok ınanın gostergelere bakmazsanız aracın calıstıgını anlamanız mumkun degıl sadece ufak bı ınlama seklınde bır ses var elektronık bır ses sanırım dıreksıyon pompasından gelıor.tatlı bı ses ama.
kotu tarafları ıse sert amortısorlerı ama asfaltta yola ınanılmaz yapısıyor.ama bozuk yolda ses yapıyor.
dar bagajı
ıc gostergelerı cok gusel bı aydınlatma saglıyor.
Ön cam cok buyuk oldugu ıcın cok genıs bı gorus alanınız var buda ınanılmaz bı kullanım zevkı saglıyor.