Farları ve Stopları Kararttım. Yorumları Bekliyorum

Bende aynen bu ebatlarda egsoz arıyorum nerden kaça aldın :) Niğdede bulamadım ben :D

arkadaşım güzel olmuş bende astra ya yapacam nasıl yaptığını anlatır mısın?

öncelikle ön tamponun bütün plastik ızgara ve panjur kısımlarını maskeleyip zımparaladım. sonra plastik astarı sıktım 2 kat. kuruduktan sonra 3-4 kat mat siyah sprey boya ile boyadım. maskeleri söktüm pırıl pırıl taptaze oldu. sonra tanıdık bir damacıya gittim. ön pajurdaki nikelaja mat siyah folyo çektirdim şimşeğe de transparan kırmızı folyo. sonra ön far sisler ve stoplara da transparan siyah folyo çektirdim . folyolama 20 tl falan tuttu :D astar zımpara ve boya da 50 tl civarı

Bende aynen bu ebatlarda egsoz arıyorum nerden kaça aldın :) Niğdede bulamadım ben :D

walla kardeşim 40 tl dediler ergöçen opelden geliyom dedim :D 20 tl ye adam miz gibi kaynak yaptı. sadece egzoz ucu o . internetten falan getirtip bi kaynakçıya yaptırabilirsin

yorumum güzel olmuş şeklinde

Evet kaplama sıkıntı olabilir bencede. Egsoz ucunu internetten getirtirim mesele değilde ya resimdeki istediğim gibi durmazsa araçta o var işte. Canlı görüp almak lazım :)

GTR yazısı güzelmiş :D

Geri