Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ledi zaten gerekli yerlere profösyönelce yaparsan güzel oluyor arap yağı bol bulmuşcasına her yere led koyarsan yapıştırırsan olmaz tabi
en güzelide zaten orjinalde mevcut ışıklandırma olan yerlerde kuvvetlendirme amaçlı kullanılması en kalitelisi o olucakdır bence.. birde bazı araçların üst versiyonlarında belli yerlerde ışıklandırma olur alt versiyonlarında ekonomik nedenlerden o aydınlatmayı falan koymazlar misal ayak aydınlatma v.b bunlarda ek olarak yapabilirsin bunlar profösyönelce işlevsel bir amaca hizmet eden aydınlatmalar..
ama birde arabanın altına falan yapıyorlar ön kaput altına falan yani oda bir garip neden yaparlar bilmiyorum ama eminim geçerli nedenleri vardır yapanların
ben sevmesem zaten yapmazdım ayrıca amasyada 100 tane otobüs var birisinde led yok siz büyükşehirde yaşıyosunuz bazı zevklerden uzak kalıyosunuz sizden önce taksiciler otobüscüler piyasaya daha hakim dimi ama