farlarıma led uygulaması yaptım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gencomx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bende göremedim resmi ama herhalde güzeldir :D

güzel olmuş. Ama halk otobüslerinde bile görmeye başladıktan sonra soğudum bu led işinden :D

ledi zaten gerekli yerlere profösyönelce yaparsan güzel oluyor arap yağı bol bulmuşcasına her yere led koyarsan yapıştırırsan olmaz tabi :D :D

en güzelide zaten orjinalde mevcut ışıklandırma olan yerlerde kuvvetlendirme amaçlı kullanılması en kalitelisi o olucakdır bence.. birde bazı araçların üst versiyonlarında belli yerlerde ışıklandırma olur alt versiyonlarında ekonomik nedenlerden o aydınlatmayı falan koymazlar misal ayak aydınlatma v.b bunlarda ek olarak yapabilirsin bunlar profösyönelce işlevsel bir amaca hizmet eden aydınlatmalar..

ama birde arabanın altına falan yapıyorlar ön kaput altına falan :D yani oda bir garip neden yaparlar bilmiyorum ama eminim geçerli nedenleri vardır yapanların :D :D

Her zaman dediğim gibi,Audi dışındaki araçlara led gitmiyor.Otobüslerde bile var yahu artık...Ben sevmiyorum yani,sen sevdiysen no problem :)

ben sevmesem zaten yapmazdım :D ayrıca amasyada 100 tane otobüs var birisinde led yok :D siz büyükşehirde yaşıyosunuz bazı zevklerden uzak kalıyosunuz sizden önce taksiciler otobüscüler piyasaya daha hakim dimi ama :):)

Geri