- Konuyu Başlatan
almış olduğum ürünü burada link olarak vermekle reklam yapmış gibi oldum. Bu ürünü satan firma ile uzaktan yakından bağım yoktur. Bilginize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ürünleri ayrı ayrı alırsanız daha ucuza geliyo ne hikmetse set olarak fiyatı daha pahalı meguairs plast-x 19TL-uygulama pedi 6TL-maskeleme bandı 1TL-mikrofiber bez 4TL-zımparaların tanesi 0,75 KR Toplam: 33,75 TL
yerine göre zımparaların 1 tl 'den pahalı olduğu bile oluyor. tabi 2500 ve 3000 zımparayı piyasada bulabilmek de mesele, sanayide zor bulunuyor.
bu arada pastayı dairesel değil düz uygulamanız lazımdı, bir zararımı var bilmiyorum ama herkes pasta cila düz doğrultuda uygulanmalı diyor.
7 TL İçin Ayrı Ayrı Toplamaya
Uğraşmaktansa Böyle Daha İyi Bence
yerine göre zımparaların 1 tl 'den pahalı olduğu bile oluyor. tabi 2500 ve 3000 zımparayı piyasada bulabilmek de mesele, sanayide zor bulunuyor.
bu arada pastayı dairesel değil düz uygulamanız lazımdı, bir zararımı var bilmiyorum ama herkes pasta cila düz doğrultuda uygulanmalı diyor.
zımparayı düz sekilde uygulamak lazım ileri geri sekilde, dairesel yapmaya gerek yok
Pasta konusuna gelince makine varsa daha iyi o da illaki dairesel olacaktır, yane pasta daireselde olur ama iyi parlatma icin makine sart
1 tl den pahalı olarak satan yerler varsa alınlarından öpmek lazım bende aynı işi yapıyorum o yüzden yazdımyerine göre zımparaların 1 tl 'den pahalı olduğu bile oluyor. tabi 2500 ve 3000 zımparayı piyasada bulabilmek de mesele, sanayide zor bulunuyor.
basit mantıkla bu sorunun cevabını bulabiliriz. Polisa makineleri ya da matkapla cila makinelerine baktığımızda hareket yönür dairesel olduğundan elle de dairesel yapmakta sakınca olmadğı kanaatindeyim. Cila makineleri düz ileri geri yapıyorsa o zaman problem yok
eyvallahmakine dairesel hareket yapıyor ama sizin makineyi düz doğrultuda hareket ettirmeniz lazım ileri-geri.
ama makineyide kaporta üstünde yuvarlak yuvarlak dolaştırırsanız dairesel hareketin en alasını yaparsınız