Farlarimi kendim temizledim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpay33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benimde sol farda var aynı problem. Bazı yerleri sararmış. Yapışkan var gibi. Yapışkan var diye o kadar uğraştım çıkmıyor. Meğerse o farın kendisindenmiş... Eskimiş far. Nasıl yapacaz arkadaşlar bunu? Yardımcı olsanız biz de yapsak bunu...

bende de öle görüntü vardı,zamanımında kısıtlı olduğu zamanlarda sanayiden 600,800,1200 lük zımparalar bulabildim,hepsinide ıslayarak fara yatay ve dikey hareketlerle eşit sürelerle uyguladım,sadece sararıklığını aldırdım,parlaması yok ama sarı durmasından iyi:)

Bir not sakın plastık farlarınıza pasta falan kullanmayın en geç 6 ay sonra tekrar sararır.Ben su zımparası kullandım 800-1000-1500-2000-3000'lik daha sonra meguars Plastix kullandım.Böylesi daha kalıcı...

Bir not sakın plastık farlarınıza pasta falan kullanmayın en geç 6 ay sonra tekrar sararır.Ben su zımparası kullandım 800-1000-1500-2000-3000'lik daha sonra meguars Plastix kullandım.Böylesi daha kalıcı...
kardeş bu 3000 lik zımparayı nerden buldun, balıkesirde var mı satan yer...

Plastix ne işe yarıyor arkadaşlar?

balıkesir sanayi sitesinde boya satan bir yerde bulabilirsin umarım ben diyarbakırda sanayiden aldım fiyatı çok uygun 800-1500-2000-2500= hepsi 3 tl 3000'lik =4 tl ye aldım.meguars plastix 25 tl aldım aynı yerden..plastix zımparadan sonra işe yarıyor zımparadan sonra far üzeri mat görünüyor plastix i sürünce mükemmelleşiyor.kullanınca göreceksiniz

Peki vectra b1lerin farı plastik mi?

Geri