Farların içten buhu yapması

Ynt: Farların içten buhu yapması

Arkadaşlar 2 gün önce farların içinde buğu oluşmuştu sizinle paylaşmıştım. Sabah baktım hiç bir şey yok. öğlen kontrol ettim yok. kendiliğinden buhu gitti. Bu halde servise gitmek mantıksızlık olurdu. onun için servise götürmedim. tekrar ederse önce fotoğraf çekip soluğu serviste alacağım. Sonuç olarak buhulanma kendiliğinden geçti.

vigilante8 link' Alıntı:
Arkadaşlar 2 gün önce farların içinde buğu oluşmuştu sizinle paylaşmıştım. Sabah baktım hiç bir şey yok. öğlen kontrol ettim yok. kendiliğinden buhu gitti. Bu halde servis gitmek mantıksızlık olurdu. onun için servise götürmedim. tekrar ederse önce fotoğraf çekip soluğu serviste alacağım. Sonuç olarak buhulanma kendiliğinden geçti.

Geçmesi çok iyi olmuş, yalnız uzun süre far içinde kalan buğu farlarda sararmaya neden oluyor gibi birşey duymuştum sanki, aman dikkat edin. (:

farlarda sorun var bence garantiden degiştiriyorlar

aracın kitapçığında soğuklarda ve yağışlı havalarda farlar buğu yapabilir.böyle durumlarda farları belirli süre açık bırakınız tarzında yazı yazmaktaydı.bence sıkıntı bir durum değil.gecen sene ocak ayında benim farımda buğu yapmıştı.sabah baktığımda kaybolmuştu.

Djfree link' Alıntı:
aracın kitapçığında soğuklarda ve yağışlı havalarda farlar buğu yapabilir.böyle durumlarda farları belirli süre açık bırakınız tarzında yazı yazmaktaydı.bence sıkıntı bir durum değil.gecen sene ocak ayında benim farımda buğu yapmıştı.sabah baktığımda kaybolmuştu.

Benim farlar da aynen öyle oldu sabah kalktım hiç birşey yok.

Geri