amerikanda kafa tutarım belki ama 3 top imkansız:d:d:d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
amerikanda kafa tutarım belki ama 3 top imkansız:d:d:d
çağrı tam gün ve saat yazarsan herkes daha rahat kesin bir şey söylerUmut bugün telde konustuk ama ben de cuma daha guzel olabılır dıyorum tabi genele göre karar vermek gerek.Yalnız bana en geç Perşembe gunune kadar tam rakam verılmelı ona göre yer ayarlıcam.Sonradan katılan arkadaslar ıcın hıc bır sekılde yer garantisi vermıyorum bastan soyleyeyım.Ayrıca adınıza rezervasyon yapılıcak ve ben aracı olucam lütfen gelmeyecek arkadaslar burada bos yere listede kalabalık yapıp sonra gelmemezlık yapmasın....
hayırlı tezkerelerCuma mı? C.tesi mi?
Cuma belki ama C.tesi sanırım benim için olmaz kuzeni askere uğurluyacaz onun eğlencesi filen katılamam ama sizleri tanımak istiyorum filmide merak ediyorum.Tam gün ve saat kararlaşırsa konuda kara vermem sağlıklı olur Gelicem diyipte son dk aksilik çıkmayı sevmem neyse konuyu takip ediyorum h.içinde kesin cvplarım katılımcı olup olamayacağımı
hayırlı yolculuklarArkadaşlar kusura bakmayın ben katılamıyorum C.tesi günü hala kızı evleniyor cumadan yola çıkacağım size iyi eğlenceler.