Fazla mı yakiyor

schembri2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
eeb60115bde3a6a76781139cb7cc30fc.jpg

Arkadaslar merhaba,
192 Tl ye depo doldu
Yarim depo bitmek uzere tablo resimdeki gibi,full sehirici kullanim,agresif kullanmiyorum kesinlikle ,hondası olan bir arkadasim sehir ici 21 krs yakiyor benzinli hemde,biz dizel aracla 25 krs altina inemedik maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

eeb60115bde3a6a76781139cb7cc30fc.jpg

Arkadaslar merhaba,
192 Tl ye depo doldu
Yarim depo bitmek uzere tablo resimdeki gibi,full sehirici kullanim,agresif kullanmiyorum kesinlikle ,hondası olan bir arkadasim sehir ici 21 krs yakiyor benzinli hemde,biz dizel aracla 25 krs altina inemedik maalesef

Sent from my iPhone using Tapatalk
ne yani arkadaşınız benzinde 4.96 lt mi yakıyor 100 km'de :D
sallamış arkadaşınız :D benzinde o paraya giden araba varsa hemen almak lazım.

ne yani arkadaşınız benzinde 4.96 lt mi yakıyor 100 km'de :D
sallamış arkadaşınız :D benzinde o paraya giden araba varsa hemen almak lazım.

Arkadaşı sallamış mı bilmem ama benim benzinli (Otomatik vites) araba kış geldiğinden beri 100 KM de 10 litre yakıyor. En son benzin 4,24 TL idi litresi. 10*4,24=42,4 TL / 100KM = 0,424 TL yapıyor km başına.

Bu arada benim araba 90-100 ü pek geçmez. Gayet sakin bir kullanıcıyım yani. Bu nedenle sizin içiniz rahat olsun. Arabanız gayet uygun yakıyor. :D

Ben o kadrandaki km yi depo tamami ile bittiğinde görüyorum ancak..:D

400 km yi göremedim ben daha 1 depoda...

kışın her araç fazla yakar

buralar değerlenir yerimi alayım :D

21 kuruş yakan benzinliler ve 25 kuruş yakan dizele fazla diyen arkadaşların topiği

ben de h kasa astra dizel var sedan. 5.2 karışık tüketimim. Nasıl sizce. Ancak yol öyle çok trafik yok izmir merkez aliağa yolu genelde 110 ile sabitleyip giderim.

Hem Honda hem 21 kurus yakacak, bi de benzinde. Baya bi ruya gormus arkadasiniz :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Hem Honda hem 21 kurus yakacak, bi de benzinde. Baya bi ruya gormus arkadasiniz :)

Arkadaşlar Tüp + Benzin karmaymış
Şehir içi kullanım ,
İnanmayan ve antalyada ikamet edenler gelip kendileri bakabilir iddasında:rakir:

Arkadaşlar Tüp + Benzin karmaymış
Şehir içi kullanım ,
İnanmayan ve antalyada ikamet edenler gelip kendileri bakabilir iddasında:rakir:
Lpg girerse is degisir tabi :)

Geri