İnşallah geri dönerde sezonun geri kalanında dahada büyük bir çekişme olur. Brawn GP'nin hegamonyası bitti gibi bişey Mercedes artık geri döndü gibi eğer böyle giderse Hamilton arayı kapatbilir. İnşallah Button şampiyon olur ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
niye herkes bu hegamonyaya takilmis durumda.zamaninda ferrariyi kaydirdilar,sonra 2 senelik renonun gidisine dur dediler,simdi de brawn'a takti millet..adamlarin paketi iyi.ayrica bu adamlar f1de imparatorluk kurmus degil ki,,,adamlar uzun suredir belki de hic boyle bisey yasamamislar,hemen ayagini kaydirma teknikleri gibi geliyor bana..birakin herkes kurallara gore uretim yaptikca kazansin..İnşallah geri dönerde sezonun geri kalanında dahada büyük bir çekişme olur. Brawn GP'nin hegamonyası bitti gibi bişey Mercedes artık geri döndü gibi eğer böyle giderse Hamilton arayı kapatbilir. İnşallah Button şampiyon olur ama
niye herkes bu hegamonyaya takilmis durumda.zamaninda ferrariyi kaydirdilar,sonra 2 senelik renonun gidisine dur dediler,simdi de brawn'a takti millet..adamlarin paketi iyi.ayrica bu adamlar f1de imparatorluk kurmus degil ki,,,adamlar uzun suredir belki de hic boyle bisey yasamamislar,hemen ayagini kaydirma teknikleri gibi geliyor bana..birakin herkes kurallara gore uretim yaptikca kazansin..