ferrari jantı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nvidiaa_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nvidiaa_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
3431456559_10011815c9.jpg

bu resimdeki jantı opel vectraya taksak nasıl olur acaba :)

Forumda bir arkadas bir ara ferrari jantı satıyordu o zamanda bu takas muhabbeti acılmıstı.

Ben Vectrama jant alırken f 430 jantı dnemıstım jantcıda replika tabiki :D Fena olmamıstı ama sonra german style yaptım offset agır bastı :D

hiç bir havası olmaz... janta yazık olur... orjinalse tabi.

vectranın jantıyla benzer olduğu için güzel durur gibi geldi bana.

orjinal janttan bahsetmiyorsundur umarım eğer orjinal jantından bahsediyorsan hiç bi espirisi olmaz :) ama bu model bişey iyi gider vectraya

niyekine janttamı 8 silindir umut ne farkı var alaşımımı farklı yoksa üzerinde son teknoloji sistemlermi gizli alaşımlı demir parçası değilmi sonuçta.....

sabah kalktığında aracı takoz üzerinde bulabilirsin :))

niyekine janttamı 8 silindir umut ne farkı var alaşımımı farklı yoksa üzerinde son teknoloji sistemlermi gizli alaşımlı demir parçası değilmi sonuçta.....

sadece jantların fiyatı arabanın yarı fiyatına gelir orjinal ise... ofseti vs uyar mı o da ayrı bi konu... yok, replika ise ağırlıktan kaybeder zaten...

Orjınal ferrarı jantını kım kaybetmıs de bız bulucaz ki dediğin gibi bir araba parası eder :)

Ama çin malı degılde italyan malı replika ise çokta güzel olur ;) Kaldı ki Çin malı replikalarında son zamanda çok geliştiğini ve iyi örnekler çıkardığını bizzat gördüm.Piyasada ne replikalar var orjinal jant ekipmanından daha hafif ( Ferrari yi bunun dışında bırakıyorum zaten performans araçları en hafif şekilde üretiliyor.)

Eğer arabaya yakışıyorsa ve kalite bir replika ise bence güzel olur benim denediğim fena durmamıştı esasında resimleri bulabilsem atıcam ama sonradan offset istedim ve şuna eminimki takdıgım offsetli jantlar o replikadan daha ağırlardı ej et oranlarından dolayı :)

Geri