Feşel Gobel geri geldi :)

odabasalparslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
16177d1389001654-kocaoglan-artik-ankarali-gt.jpg

Herkese iyi akşamlar.Arkadaşlar 1 haftalık ayrılıktan sonra foruma yeni aracımla geri döndüm :)

Bilenler bilir belki 99 GT' den sonra bugün itibariyle Astra ailesine katıldım...Aracın fotolarını yarın çekip sizlerle paylaşacağım inşallah :)

(Bu arada feşel: Yaramaz, gobel: erkek çocuğuna denir bizim oralarda :) )

hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun yeni aracın. GT den sonra tat verir mi bilmem ama hayırlı olsun. bizim buralarda da çocuğa gobel derler hatta bizim gobeller gelmiş gitmiş diye çok konuşuruz.:D

hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun yeni aracın. GT den sonra tat verir mi bilmem ama hayırlı olsun. bizim buralarda da çocuğa gobel derler hatta bizim gobeller gelmiş gitmiş diye çok konuşuruz.:D
Eyvallah kardeş.Gözümü çok korkutmuşlardı ama hoşuma gitti :) Bu arada ben İskilipliyim :)

Eyvallah kardeş.Gözümü çok korkutmuşlardı ama hoşuma gitti :) Bu arada ben İskilipliyim :)

ben merkezden kardeşim. çalıştığım fabrikada ve çevremde iskilipli çok bizim müdür iskilipli kendisi. eniştem uzun yıllar imam hatip lisesinde öğretmenlik yaptı teyzemde kuran kursunda çok gelip gittim onların sayesinde. yaz gelsin bardak da dondurma yeriz :D meşhurmuş oranın bardak dondurması geçen yaz yemiştik.

Parkın kahve derler tam merkezde orada meşhurdur.Yeriz inşallah :)

Yaklaşık 2000 km lik bir yolculuk sonrası yeniden Niğdedeyim.Uzun ve yorucu bir yolculuktu doğrusu :) Haliyle de temizlik zamanı :)
20140131_163922.webp
20140131_170602.webp

Geri