Feşel Gobel geri geldi :)

nedir arkadaş bu feşel gobel,konuyu ilk gördüğümde gece dilime dolandı sabaha kadar anlam vermeye çalıştım ??? :rakir:

maşallah ok gibi kasası var gtnin.bir zamanlar çok istemiştim ama cd sini almıştım vectranın hala gt gördügümde içimde bişeyler cız eder Allah kaza bela vermesin

maşallah ok gibi kasası var gtnin.bir zamanlar çok istemiştim ama cd sini almıştım vectranın hala gt gördügümde içimde bişeyler cız eder Allah kaza bela vermesin
eyvallah kardeş.GT yi 3 seneye yakın kullandım çok süperdi ama ayrılık vakti gelmeye başladı diye düşündük... :)

Abi çorum yozgat gibi bir yerle ilgili birşey olduğuna kesinlikle emindim ya :D Bu arada panjur :sulanma:

Az önce ilk cezamı yemek üzereydim yırttım vallaa.Mersin limanı önünde çevirme vardı ve cam filmi ve app plaka için ceza yazacağız dedi.Daha aracı alalı 2hafta oldu ve aldığımda üzerinde vardı dedim (Gerçekten de öyle) Ayrca plakaları öyle yapıştırmışlar ki sökülmüyor :( Ne yapacağız bilemedim...

eee ceza yazdılar mı?

Edit: pardon, yırttım yazmışsınız. Nasıl yolladılar hayret..

Aracınız hayırlı olsun. Çok güzel görünüyor maaşalah...

Bu arada ''Feşel'' bizim oralarda da (Ordu - Giresun) yaramaz çocuk manasında kullanılır. Hatta bunu görür görmez Ordulu olduğunuzu düşünerek konuya giriş yaptım :)

Geri