Fikirlerinize İhtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şart derken? daha güzel görünmesi amacı ile mi? yoksa gereksinim mi?
yay takmassan guzel durur surtmez kanımca yay takarsan onu bılemem :D
17 jant taktınmı zaten rısklerı göz önune alıcan cukurlardan kacıcan sert kullanmıcan ön takımı kolluycan masraf acar denen mevzu bu :)

yay şart aracın jant değerini değiştirdinmi ilk lakadan itibaren öndüzeni mafetmeye başlıyacak ve mafsal filan derken epey pahalıya mal olacak bilgine...
Abi öyle konuştunki jant almaktan vaz geçtim vallaha ön düzen felan ?

ama arabanın gidişi çok güzel oluyor daha iyi hız yapabiliyosun artıları bunlar bence taktırın bu jantları çok hoşuma gitti

:) kafam karıştı :) alırsam iyi olur yol tutuşu, hızlanması, güzel duruşu. ama yay şart veya değil hala muallak :)

bide negatif yanı eksi getiriler çıktı. orjinal değil ve ön düzen sorun çıkarabilir diyorsunuz. gitti kafa :) ama sağolun. hafta sonuna kadar karar vereceğim. muhtemel hafta sonuna kadar satmazsa eleman gidip alırım.

ayrıca lastik tabanını genişlettiğin için aracın sürtünmesi de artacak,dolayısı ile yakıtın artacak ve direksiyonun az da olsa daha ağır olacak, çıkurları daha çok hissedeceksin

teknik açıdan pek bi fikrim yok sadece daha büyük olduğu için konfor düşer yakıt tüketimi artar yol tutuş artar ses artar ancak görsel olark güzel olacağa benziyo beş kol jantlara farklı bi sempatim var zaten :good:

teknik açıdan pek bi fikrim yok sadece daha büyük olduğu için konfor düşer yakıt tüketimi artar yol tutuş artar ses artar ancak görsel olark güzel olacağa benziyo beş kol jantlara farklı bi sempatim var zaten :good:

Valla fikrim değişti zaten. arkadaşların yorumları sağolsun :) herşey güzellik değil. yakıt, yol tutuş sürtme ses vs hepsini düşününce 195 veya 205 ölçü daha iyi olur diye düşündüm. 215 gerçekten büyük. benim arkalar 195 önler 185. cok farklı değil. 205 ölçüde karar kılabilirim.

bu jantlar nasıl arkadaşlar 215 45 17 yine :) BBS marka jant sonar marka lastik. 5 kollu benimde favorim ama buda ayrı güzel durdu sanki

satış yapan arkadaşın arac ve jantı
29739239ejl.jpg

BUDA BENİM AMATOR PHOTOSHOP ÇALIŞMAM SONRASI BENIM ARAÇTAKİ AYNI JANTLARIN GORUNTUSU. resim mat oldugu için jantlar parlak görünüyor aldanmayalım :) jantlar ebnim araçta nasıl görünüyor ?

jant2bbs.jpg

BBS bu tarz jant üretiyor mu ya :eek:

Geri