Fikirlerinizi bekliyorum...

H A Y A B U S A

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arakadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce falan 2001 astra 1.6 16 valf comfort aldım.Araştırdığım kadarıyla piyasası 16-17 arası değişiyor.Aracı bilgisayara soktum ve bikaç ustayada gösterdim değişen boya yok.Fakat sağ arka çamurluk ağzı çok ezik yani düzelttirmesem olurda kusursuz olsun dersem o da yine bi masraf.Lafın kısası ben 13,500 ytl ye aldım.Bunla ilgili fikirlerinizi bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler.

bence gayet yi bir fiyata almışsın yürüyen aksamda bişi yoksa iyi bence...

fiyat çok iyi
düzelttir bence daha severek binersin arabana
kusurlu olunca insanın binesi gelmiyo fazla :rolleyes:

Bencede fiyat çok güzel....Ben Eylül başında astra g 2000 Cd A/t yi
17000 ytl ye aldım.Sizin fiyat çok güzel bence..Hayırlı olsun...

bencede fiyat çok uygun

hayırlı olsun kazasız belasız kullan.fiyat cazip..

Arakadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce falan 2001 astra 1.6 16 valf comfort aldım.Araştırdığım kadarıyla piyasası 16-17 arası değişiyor.Aracı bilgisayara soktum ve bikaç ustayada gösterdim değişen boya yok.Fakat sağ arka çamurluk ağzı çok ezik yani düzelttirmesem olurda kusursuz olsun dersem o da yine bi masraf.Lafın kısası ben 13,500 ytl ye aldım.Bunla ilgili fikirlerinizi bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler.
:eek: Abi o fyata nasıl aldın harika fiyatmış bak sen hiç düzeltme hazır düzeltilmşini verelim sana gerçi benimki f kasa ama olsun üstüne 1000 ytl daha veririmal senin olsun kasırga şaka bi yana çok ii bulmuşsun iki sene önce aracımı ben o fiyata aldıydım:D peki yürüründe hiç bi sorun yok dimi yok nie o fiyata satmış gerçekten çok merak ettim:good: parayamı ihtiyacı vardıki:D

ewet fiyat çok çok iyi o fiyata nasıl buldun.bence o çamurluğu yaptır.hatta arabaya biraz da güzellik kat.zaten ucuza almışsın.kendi aracını bile tanıyamazsın o zaman.

eğerki çamurluk boyanacak falan derlersede fotosunu çek satarken lazım olur.

Geri