Fikirlerinizi bekliyorum...

km nerelerde ??? eğer abartı değil ise cok uygun almışsın ;) hayırlı olsun...

dediğim gibi o çamurluk ağzı dışında bişeyi yok km. baktırdım oynama yok 98000 de.met. lacivert.Aldığım vatandaşın dersanesi varmış çekleri yazılıcakmış acil nakde ihtiyacı varmış ondan dolayı böle aldım.Bi tanıdığa sordum çok da cazip almamışsın diyince terettütde kaldığım için sizlerre sormak istedim.Birde göstergede ağrıza ışığı varmış benimkinde yanmıyo ama katalizatöründe ben ağrıza olduğunu düşünüyorum.Bileniniz varmı en ufak bi ağrızda yanarmı o bahsettiğim ışık ?

Arkadaşlar birde bişey sorucam bi arkadaşım opel zafira almayı düşünüyo 200-2001 model.benzinli olanı.opel diyince insana güven veriyo ama zafira hiç binmediğim ve bi yakınımda falan oömayan bi araba nasıl acaba aranıza zafirası olan , kullanan veya fikir beyan etmek isteyen varsa msjlarınızı bekliyorum.

eğer imkanı varsa 1,8 motor ve 2003 model üstüne baksın biraz makyajlandı 2003 de...2000 2001 de olur güzel kullanışlı araç...

Fazla Kullanmayan Için 1.6 Zafira Için Normal Bir Motor Seçeneği Tabii 1.8 Olursa Daha Iyi Fakat Bu Zafira Için Değil Tüm Arabalar Için Geçerli Bence
Bende Zafira 2000 Model 1.6 Comfort Var Ve Gayet Memnunum Tabi Kesemiz El Verseydi Daha üst Model Ve Motor Seçeneği Düşünürdük Fakat Kismet Buymuş Zafira Iyi Bir Araç Ben Seviyorum...yardim Edeceğimiz Bir şey Olursa Biz Buralardayiz..

çok iyi fiyata almışsınız.ben 3 ay önce f kasa 97 yi 12.25e aldım.sizinki çok hesaplı bence.arıza ışığını fazla önemsenecek bir şey değil.eğer katalytatörden ise onu söküp oraya bir eksoz taktırabilirsiniz

Geri